Tony, pe finu' îl dor furnalele!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Conaşul Tony Blair a fost prezent în weekend la Bucureşti ca să ia masa cu premierul Victor Ponta. Fostul prim-ministru britanic s-a făcut că are memorie scurtă, a rămas la 250 de kilometri de finuţul căruia i-a luat din moţ în 2000. Zi, mister Tony, ai uitat de Sidexul grăsun care făcea zilnic în pampers şi pe care, imediat după tăierea bretonului, l-a înfiat cumătrul de la Bollywood? Părinţelul care l-a scos la mezat pentru organe a stat vreo opt luni în cantonament, acum văd că scrie în draci, însă nu ştiu pe cine naiba pot impresiona cărţile sale... Mă rog, iartă-mă, domnule Blair, că divaghez! Ideea este că finu’ o duce tot mai rău - îl dor furnalele, a fost jupuit de tablă şi nici cu halda nu mi-e ruşine. Zgura mă-sii!

* Ieri a început bacalaureatul pe 2013, un must-have dacă vrei să te lauzi cu n-şpe diplome şi să-ţi dea taică-tu bani ca să ieşi pe faleză. Revin cu un subiect tocat şi de alţi purtători de encefal: nene, nu-i obligatoriu să luaţi Bacul, parol! Mai ales la câtă ploaie am avut în această primăvară (plus începutul de sezon estival), mi-e limpede că va merge treaba ca lumea în agricultură. Or, ca să dai cu sapa şi să manevrezi tractorul, nu trebuie să fii absolvent de liceu. Aşadar, celor făcuţi să dea cu cârca pe ogoare, le ţin degetele cruciş. Să nu luaţi, alde monşer!

* Dunărea s-a umflat ca lumea pe-afară şi pe 13-14 iunie se anunţă tulburătoare şi pentru culturile & zonele rezidenţiale din România. Inundaţiile au fost tot timpul un sport pentru elite în ţara noastră, nu s-au băgat la bătaie cu şuvoaiele decât oamenii în uniformă. Amărăştenii de pe margine, ăia care încasează venitul minim garantat, au avut grijă să nu cadă bodegile pe cinzeaca lor. Atât. Păi, cum ar fi ca eu, amator în regatul şahului, s-o înghiontesc pe Elisabeta Polihroniade că tropăie nebunul pe turnantă ca să-i fure calul? Dacă nu eşti specialist, nu te bagi, bă!

* Un procuror din România este judecat pentru cunnilingus, scrie ziarul Naţional. Eh, cică-l judecă ăştia pentru că a redactat termenul cu un singur n...

Citit 667 ori Ultima modificare Luni, 10 Iunie 2013 12:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.