Boc urcă pe scara mâţei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ups, a divorţat Vladimir Putin de tovarăşa Putina! Fanii cuplului se pot linişti: la vest de Maica Rusie există modelul patentat de Bahmu şi Prigoană. Mai nou, şi Andreea Marin - Tunçay Ozturk... Bine, ăştia doi au vrut să spele putina în relaţia cu presa de scandal.

* Oana Boc, doamna care îl ajută pe fostul prim-ministru să urce în pat, şi-a lansat primul volum de poezie, intitulat „Scara”. Ce poante mai poţi face când te izbeşte în plin cea mai tare mostră de umor involuntar? Cum să fii nevasta lui Emil şi să scrii despre o scară? Scara pe care se urcă ex-premierul pentru a spăla pe jos. Felicitări, doamnă Oana, mi-aţi înzdrăvenit ziua!

* Că tot dădură meteorologii cod galben de nu-ştiu-ce şi nu s-a mai întâmplat... Cică, pe vreme rea, asta însemnând doar ploaie, se numără bani sau se fac copii. Aiurea, la români e altfel: se fac şi bani, se şi numără copiii. Faci banii la centrul de fier vechi şi, când te întorci acasă, îţi mai numeri odraslele, ca să fii sigur că nu-ţi dispare vreunul. Nu de alta, dar asta ar însemna o alocaţie în minus.

* Ce idioţenie! Autostrada Bucureşti - Ploieşti, căreia numai cu scop depreciativ i s-a spus A3, şi-a eliminat restricţia de viteză. Se mergea până ieri cu maximum 100 de kilometri pe oră (adică, asta era viteza permisă, că băieţii i-au dat şi mai mult), iar acum avem voie să călcăm blana până la 130. Iar uliţa asta cu trei benzi pe sens are numai 56 de kilometri. Pe când un highway Galaţi - Brăila, ă? Că, vorba tipului ăla de la Pro TV (e vorba despre emisiunea „România, te iubesc!”), drumul dintre Constanţa şi Satu Mare se face cam în 16 ore dacă respecţi la sânge restricţiile de viteză.

* La întâlnirea cu prietenii virtuali, Băsescu a mărturisit că este foarte greu să minţi pe Facebook sau pe Twitter. Am înţeles, înseamnă că din acest motiv toate goangele preşedintelui au fost găzduite de cutia pe care stau mileul şi peştele-bibelou.

* Irinel Columbeanu, rămas holtei după relaţia cu Monica, a ieşit la vânătoare de piţipoance. Ziarele scriu că piticul de la Izvorani ar fi fost văzut la o prezentare de modă, unde i s-au scurs ochii după o tipă de 16 ani. Şi-o fi zis ăsta în sinea lui: „16 ani? Ce purie e asta!”

Citit 1118 ori Ultima modificare Vineri, 07 Iunie 2013 15:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.