Bătaia cu perne, un coşmar pentru Crin

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* I s-ar potrivit de minune, părerea mea. Primarul Clujului, înaltul la sfat Emil Boc, s-a bătut cu perne în centrul oraşului. Mai degrabă, a fost bătut cu perne, nu i-aş da şanse nici dacă adversar i-ar fi propriul copil. Abia acum şi-a descoperit vocaţia, aici poate fi măcar un sparring-partner de excepţie. Poate c-aţi uitat, dar individul a fost prim-ministrul României...

* Crin Antonescu ar fi în stare să-l dea în judecată pe Boc pentru cafteala cu perne. Păi, perna a fost inventată pentru somn, nene, nu s-o devalizezi de fulgi în timp ce mângâi fontanela celui de lângă tine! E sacrilegiu, înţelegeţi?

* Traian Băsescu petrece Rusaliile pe litoral. Cel puţin aşa anunţă presa naţională. Habar n-am cum se petrec Rusaliile, dacă aş fi de la ţară şi cu puţine cunoştinţe, aş întreba ce se taie de Rusalii. De Crăciun e porcul, de Paşti mielul, dar acum? Ah, am înţeles: somonul! Cel puţin asta vor face parlamentarii.

* Îmi vine să plâng. Fata lui Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, ne părăseşte. Raluca - scriu tabloidele - se va stabili în Elveţia pentru a-i asigura un trai liniştit fiicei sale. Suntem mai singuri, încă un om de cultură ne dă cu tifla. Raluca, imnul îl ştii, fată? Imnul României, la el mă refeream.

* Se întreabă lumea cum vor circula autobuzele Transurb de Rusalii. Normal, pe partea dreaptă a carosabilului şi, dacă se poate, cu 60 de kilometri la oră. Se speră într-un trafic ceva mai blajin.

* În weekend s-a desfăşurat Super-Luna, un fenomen astronomic care se repetă o dată la 14 luni. În loc să ni se spună câţi politicieni au mai dat cu jula, în loc să ni se limpezească afacerile Poşta Română şi CFR Marfă, ăştia de la TV ne-au nenorocit cu cea Super-Lună. Pe bune, am preferat horoscopul Uraniei decât porcăria asta.

* A fost ziua lui Bombonel. Sâmbătă a împlinit 63 de ani. I-a împlinit în libertate şi nu se putea să nu ne mai vândă un praf în ochi atent ambalat: „Bărbieritul de dimineaţă îmi aminteşte de tentativa de sinucidere.” Lasă vrăjeala, Bombo, zi-ne dacă bicul poate fi scăpat la fel de des precum săpunul!

Citit 769 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iunie 2013 16:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.