Ai ceva cu mine antipersonal?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Specialiştii au alcătuit profilul românului plecat la muncă în străinătate: bărbat, tânăr, domiciliat în Bucureşti. Păi, avem un exemplu foarte proaspăt, Raul Rusescu, plecat de la Steaua Bucureşti la FC Sevilla, în Spania. Da, e căpşunar şi ăsta în fotbalul iberic, dar măcar le culege pe un sac de bani.

* Dacă este să mă iau după gazetele colorate, şi designerul Cătălin Botezatu s-ar putea încadra în portretul-robot de mai sus. Dar Bote are o mică problemă – el nu e tânăr. Ce răutăcioasă mică sunt!

* Seismologul George Purcaru, care a prezis cutremurul din 1977, anunţă cu surle şi dobe că în 2013 se va repeta şmecheria. Nu-i înţeleg pe exhibiţioniştii ăştia, serios! Nene, ştii ceva, ţi-a şoptit subconştientul vreo trăsnaie şi nu te poţi abţine? Sună, bă, la Capatos, că acolo totul e luat în derâdere! De ce vrei să ne sperii, nea George? Noi ca noi, dar nu-ţi dai seama ce pătimeşte statul... Dacă e să vină marea zgâlţâială – nu e totuna cu mahmureala – s-a dus naibii instituţia impozitului pe clădiri.

* Zice-se că motivele rupturii lui Toni Şeicărescu de Iris ar fi banale, de colţul străzii: alcoolul din ficatul solistului. Extraordinar! De parcă precedentul vocalist al trupei o ardea toată ziua cu iaurtul şi kefirul...

* Creatorul francizei „Got Talent” va lansa versiunea celebrului show de televiziune şi în Afganistan, ţară din care au dispărut întristarea şi zonele cu verdeaţă. Şi ar mai fi ceva, dar nu vă mai aud din cauza bombardamentelor. Ce să zic, a nimerit-o, vorbim despre un stat plin de talentaţi. Muritorii de rând n-ar putea evita minele antipersonal dacă n-ar fi înzestraţi cu ceva har.

* Gigi Becali s-a lipit de încă şase luni de închisoare, adică are în total trei ani şi jumătate. Mă rog, prima lună s-a scurs pe nesimţite. Pe nesimţite pentru noi, cei din afară. Numai în pielea latifundiarului şi a tuturor televiziunilor de sport din România să nu fii!

* Cercetătorii susţin că sunt o grămadă de boli pe care le poţi lua din camera de hotel, pe timpul vacanţei. Păi, nu-i mai bine să-ţi vezi de treabă şi să munceşti pe rupte? Care concediu? Lasă, frate! Mai bine stresat, dar sănătos!

Citit 899 ori Ultima modificare Vineri, 28 Iunie 2013 15:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.