Împarte o Socola cu Mitică!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Au apărut rezultatele de la Bac, rata de promovabilitate trecând de 55 la sută, un record de ignorat. La câte scandaluri au ieşit, la cât s-a furat pe la sutien şi pe la portjartier, subiectul nici nu mai merită gâdilat. Diploma de absolvent de liceu nu va fi bună nici de fular pentru d-alde nimeni care s-au calificat dând cu jula. Din păcate, nici adevăraţii absolvenţi, chiar şi după ce vor face două facultăţi, nu se pot considera lângă jambiera lui Dumnezeu. Să nu uit, am un mesaj pentru laureaţi: evitaţi facultăţile fără viitor, iar aia de jurnalism e una dintre ele. Este fără căutare, sunt prea multe decolteuri pe un loc, iar la un moment dat nici ţâţa nu va mai fi criteriu de angajare/salarizare. Adio!

* Un fost ministru a fost condamnat la moarte pentru şpagă şi abuz de putere. Linişte, calmaţi-vă, este vorba despre un ex-ministru chinez, individ care a condus Căile Ferate. Credeaţi că rămânem fără niciun politician în România? Păi, cam p-aici s-ar ajunge dacă şpaga şi abuzul de putere ar fi convertibile şi pe Dâmboviţa în câte un glonţ.

* Numai la noi se putea întâmpla asta. O bombă a fost detonată ieri dimineaţă într-un amfiteatru al Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi. Atacatorul, un nene de 38 de ani cu abonament la Socola, s-ar putea scuza că intenţia iniţială a fost bombardarea metroului din Dealul Copoului, dar dacă Iaşiul n-are tramvai underground, ce să facă? I-auzi, individul ar fi scris pe Facebook că a lucrat pentru Dumnezeu. Da, era la schimb de tură când s-a jucat de-a kamikaze...

* Fenomenul social intitulat fotbal şi-a stabilit ieri programul pentru campionatul următor. Avem o mostră de limbaj academic oferită de Mitică Dragomir, preşedintele Ligii de chişcăreală, la tragerea la sorţi. Vocabular de penitenciar, nici n-ar trebui să ne mire, iată cine îi cere statului taxe şi impozite mai mici, unii care l-ar îngrozi până şi pe Carlos Şacalul. Ăla-i cu neologismele la el, faşă de gaşca lui Mitică. „Hai, Ioane, hai să te văd cât bulan ai”, i-a spus, în direct la TV, Dragomir lui Ioan Horoba, preşedintele lui Gaz Metan Mediaş, iar după ce acesta a extras bila cu numărul 13 a izbucnit: „Bă, da' bulangiu mai eşti!” Pentru neiniţiaţi, noţiunea de bulangiu nu implică în acest context nicio orientare sexuală. „Bulanul”, când dai cu zarul pe gresie, este sinonim cu norocul.

Citit 962 ori Ultima modificare Luni, 08 Iulie 2013 16:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.