Rwanda, nu te da cinstită!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ratingul de ţară ne este pus în pericol, bursele scad iarăşi, ce să mai zic despre cursul leu-euro... Suntem la pământ, ce ne facem? A, nu guvernarea lui Ponta este de vină, ci faptul că un membru Lala Band părăseşte trupa. Nu credeam să ajungem într-o asemenea zi, cred că nici în Schengen nu ne mai primesc ăştia. Parc-o vezi pe madam Merkel, c-o falcă în cer şi alta în pământ: „Lala Band nu trebuia să se fisureze înainte de privatizare!”

* Instituţiile care se joacă de-a abacul anunţă că, dintre cei care au promovat Bacalaureatul, 63 la sută sunt fete şi restul băieţi. Păi, haideţi să nu ne întindem cu gluma - şpaga s-a ţinut la sutien, nu-i aşa?

* Aseară, până la închiderea ediţiei, urma să fie publicat clasamentul anticorupţiei mondiale pe 2013. Victor Ponta spera să fim între primii 50 pe glob, dar nu ştiu în ce-şi pune el baza. Noi abia încheiem scandalul de la Bac, unde mita şi-a dat coate cu elevii în banca de la geam, iar copilotul din fruntea Executivului visează virginitate în politică şi administraţie publică.

* Anul trecut eram pe poziţia a 66-a într-o ierarhie de 176 de trepte, în urma Rwandei şi a statului Lesotho. Acum, fie vorba-ntre noi, sper ca bagabonţii din Rwanda să fi făcut vreo măgărie mai mare decât ultimele privatizări din România. Nu de alta, dar nu dă bine pentru un stat eminamente creştin să rămână pe locul 66. E nasol, e aproape de la Satana. Iar dacă ăia din Lesotho au fost cuminţi, mai bine dăm şi Poşta Română pe blat ca să picăm pe 67 încolo... Înţelegeţi, 66 nu e de noi, zic să ne zbatem cumva. Fenechiule, se aude?

* Conform Discovery, peste jumătate dintre românce sunt fericite cu viaţa lor. Pentru asta au fost inventaţi bărbaţii din judeţul Vaslui. Ca să le mai tempereze elanul, la ce vă gândeaţi?

* Irinel Columbeanu o regretă amarnic pe Monicuţa: „A fost iubirea vieţii mele!”. A fost singura, domnule om de afaceri, singura. Ai sunat la Drepturile Copilului după ce te-a abandonat? Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă şi-n piscina de la Izvorani.

Citit 685 ori Ultima modificare Marți, 09 Iulie 2013 14:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.