De la FNI la FNQ

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Christine Lagarde, această Monica Tatoiu cu părul lăsat vraişte, crede că România o va duce mult mai bine. De fapt, individa de la FMI ne inoculează asta, ea nu crede o iotă că ne vom descurca, altfel de ce am mai avea nevoie de încă un împrumut? Parcă văd cum, după ce a făcut declaraţia, Lagarde s-a dus la Ponta şi i-a dat un cot - „Ă, am zis bine, am părut credibilă?”

* Un aşa-zis şmecher de România, fin al lui Gigi Becali, deci posesor de maşini de lux, şi-a lăsat ieri averile pe pământ. A ocolit coloana de fraieri care aşteptau să treacă trenul, a driblat şi bariera special coborâtă şi a fost luat de tren pe lumea ailaltă. Iată că viaţa bate filmul, ba chiar îi şi redactează certificatul de deces. Şmecher, hă?

* Alt golănaş, Relu Fenechiu, încearcă din răsputeri să scape de pârnaie, după ce şi-a luat săptămâna trecută cinci ani cu executare în dosarul Transformatorul. Şi mai şi declară: „Trec prin cea mai grea perioadă a vieţii mele.” Reluţu, dar când îţi mergea bine, de ce nu ne băgai în seamă? Sper ca Gigi Becali să nu fie dezamăgit şi să-i vină un coleg cu ştaif la răcoare. Mai ales de când a rămas fără Victor Babiuc, transferat în alt cantonament...

* Relu, fostul şef al Transporturilor, are numele de cod FNQ. E cod de Facebook, de Messenger, de care vreţi voi. Adicătelea, de ce să-i mai dea un număr format din cinci sau şase cifre după gratii, când poate fi strigat uşor după combinaţia de litere FNQ? Am impresia că tot acolo, sub pripon, se află şi Vântu, cunoscut ca tătic al iniţialelor FNI. Frumoasă evoluţie!

* Traian Băsescu s-a aflat ieri la Chişinău şi a spus în grabă că „avem un parteneriat de sânge pentru că aşa ne-a lăsat Dumnezeu”. Domnu’ preşedinte, ăla-i Bloody Mary, bre, nu-i sânge! Vorba aia, matale aici, Voronin dincolo...

* S-au strofocat alde Picasso şi Matisse să îmbogăţească istoria culturii cu niscaiva capodopere şi s-au trezit prin 2013 nişte dobitoci din România să le fure picturile, iar acestea din urmă au sfârşit într-o sobă din localitatea tulceană Carcaliu. Merită ăştia un loc pe scaunul electric? Măcar pârpoliţi puţin.

Citit 751 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Iulie 2013 14:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.