Băse, ce mai face Mişcoci, cameramanul?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În weekend, Băse şi-a dat cu părerea despre Mitică Dragomir, Gigi Becali şi Mircea Sandu. Pe doi dintre ei i-a mitraliat cu ironii marinăreşti, în schimb n-a suflat nicio vorbă pe marginea cazului Omar Hayssam, subiectul la modă. Iar ziaristului care a încercat din răsputeri să-i smulgă o părere, preşedintele i-a zis de la corazon: „Nu mai insistaţi, puteţi deveni chiar penibil!” Nu, boss, penibil eşti matale că-ţi dai cu părerea despre facultatea de popi a lui Becali şi despre longevitatea lui Dragomir, fără să admiţi că teroristul cu figură de bucătar a fugit din ţară cu acordul Cotrocenilor! Apropo, dom’ preşedinte, ce zici de faptul că Andreea Tonciu refuză să-şi mai opereze nasul?

* Pentru cei care au deschis cutia cu mondenităţi mai târziu, vedeta de pierdut timpul şi banii Andreea Tonciu anunţase că-şi va opera nasul. La cât de mare e, credeam că-şi va opera nasul de apendicită sau de ligamente încrucişate...

* Traian a făcut, de Sfântul Ilie, o baie de mulţime la Costeşti. Lumea a sărit să-l ia în braţe, i-a cerut locuri de muncă, iar şmecherul fără şuviţă a avut o poveste pregătită şi în acest dosar: „Cum vine premierul, îi cereţi locuri de muncă. El dă!” Dar Omar, nimic despre Omar, va face 20 de ani pentru că mi l-a uşchit pe Mişcoci acum opt ani de zile? Apropo, ce mai face Mişcoci, cameramanul, boss?

* În timp ce Băse trăgea aer în piept printre mase, Elena Udrea se trăgea în poză pe la Roman. Hei, nu la Petrică, cel cu Kent şi valută, nu! Din cauza asta, ar putea ieşi un mega-scandal cu Băsescu, de aceea fac precizarea că Elena s-a fotografiat în sala echipei de handbal feminin HCM Roman, mai ales că şi primise un tricou inscripţionat „E. Udrea”, cu numărul 20 pe spate. Alea 20 par să fie milioanele de euro rămase în visteria Lenuţei după divorţul de Cocoş.

* Rămăsesem dator cu subiectul „Gigi la facultatea de taici”. Nici aşa nu se va putea lipi latifundiarul de permisii, Facultatea de Teologie din cadrul Universităţii Bucureşti are numai cursuri de zi, nu şi de la distanţă. Şi, vorba aia, pentru a da la facultate, mai întâi trebuie să faci măcar o profesională.

Citit 683 ori Ultima modificare Duminică, 21 Iulie 2013 13:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.