Băse, preşedinte-judecător

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Auzind că marele premiu la loto a fost câştigat de un judecător din Galaţi, Traian Băsescu a decis să-şi facă operaţie de reconversie profesională. Prin urmare, el va deveni primul preşedinte-judecător din istoria României.

* Am găsit aspecte pozitive în povestea câştigătorului de la Galaţi. Domnul de 51 de ani care a pus mâna pe opt milioane de euro (că trei au trecut la stat) este magistrat şi nu va mai avea grija zilei de poimâine. Aia de mâine era oricum asigurată prin leafa sa juecător. Propun ca Loteria Română să facă tot posibilul pentru ca poturi similare să ajungă şi la ceilalţi bipezi din justiţie. Doar aşa am fi siguri că oamenii care bat cu chisoiul în masă vor fi totalmente imuni la tentativele de mituire. S-a strigat bingo!

* Gigi Becali s-a înscris la Facultatea de Teologie din Bucureşti, dar pentru a susţine examenul scris are nevoie de o permisie. Până acum, a tot încercat să vadă lumina zilei din diverse motive: aniversarea proprie, decesul unei mătuşi, decesul plus pomana unui fin, câştigarea Supercupei de către Steaua... Dacă nici pentru a da la Universitatea lui Doamne-Doamne nu va fi externat din pârnaie, nu-i va mai rămâne decât o soluţie - integrarea în absolut sub atenta îndrumare a domnului Guru Bivolaru.

* Kim Jong Un, dictatorul încă necopt al Coreei de Nord, anunţă că este dispus să acorde un interviu, însă preţul său poate fi considerat prohibitiv, şi anume un milion de dolari. Se aude, totodată, că el va da interviul doar călare pe tun.

* Unul dintre cele mai mari oraşe americane, Detroit, a intrat oficial în faliment. De aici şi eventualele versuri (după o melodie la modă, pe care o tot aud la radio): „Nu stau în Detroit / Pute a hoit.” Noi ce şansă mai avem, nene, când la ei minusul e cât casa? Ştiu, va ieşi iarăşi Băsescu şi va spune că noi n-avem nicio legătură cu americanii, că situaţia este sub control. Cred că voi face următoarea urare, cu orice risc: Trăiască economia subterană!

Citit 606 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iulie 2013 15:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.