Bote, în consecinţa goală

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pericol pentru parlamentarii naţiunii! O scară din Casa Poporului stă să cadă, nu-i trebuie cvorum pentru asta. Din fericire, nu vom rămâne cu mai puţini demnitari: domniile lor folosesc exclusiv liftul, nu scara!

* Şi ar mai avea o şansă băieţii care se aleg ca uleiul o dată la patru ani. În caz de necesitate, vor urca pe scara la cer pe care ne-o fac în fiecare campanie electorală.

* Patriarhul Rusiei consideră că legalizarea căsătoriilor dintre designeri este un vădit semn al Apocalipsei. Chiar aşa, până acum ne puneam problema cine cântă într-o casă - cocoşul sau găina? Cum ar fi ca ambele găini din căminul conjugal să se împiedice şi să nu vină niciun posesor de afet peste ele?

* Cătălin Botezatu ia poziţie după afirmaţia patriarhului de la Moscova. De fapt, îi cam dă dreptate: nu-i normal ca, dimineaţa, partenerul de viaţă să-ţi ia la întâmplare budigăii, lăsându-te în consecinţa goală...

* Lovitură de teatru şi film: divorţul lui Alex Velea a fost amânat. Probabil, se caută o instanţă cu acoperiş, nocturnă şi parchet de calitate.

* Ovidiu Silaghi a fost propus, în mod oficial, ca variantă cu moţ pentru Ministerul Transporturilor. Sau variantă cu freză, nen-tu Ovi fiind posesorul unei coafuri din filmele cu lunetişti şi paraşute folosite pe post de nadă. La ce mutră are cu cărarea de „buongiorno” săpată la trei sferturi de ţeastă, de la dreapta spre stânga, Silaghi ar fi meritat şefia Ministerului Armelor şi Muniţiilor.

* Traian Băsescu a postat pe contul de Facebook poze cu o mâţă pe care o alintă „pisicutzu”. I-o fi şi lui dor de Elena Udrea, nu trebuie blamat!

* Sau poate că asistăm la o metaforă cu blană. De când coabitează cu Ponta, preşedintele statului i-a lăsat copilotului impresia de pace între două dobitoace politice. Totuşi, folosindu-se de fotografia cu felina puturoasă, Băse înţeapă eficient: mâţa blândă zgârie rău. Doar nu i-aţi uitat afirmaţiile din ultimele zile...

Citit 850 ori Ultima modificare Luni, 22 Iulie 2013 14:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.