Liga Campionilor la priponit

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şaizeci şi nouă la sută dintre români nu au încredere în Guvern. Am evitat cifrele ca să nu fiu arătat cu degetul mijlociu. Carevasăzică, încrederea mioritică este într-un perpetuu 69 cu echipa lui Victor Ponta... Cu alte cuvinte, am luat poziţie faţă de maniera în care suntem conduşi de ăştia.

* Omar Hayssam ar fi fost transferat la Rahova dintr-o închisoare irakiană, anunţă Vocea Rusiei. Iată că pârnaia în formaţia căreia au jucat şi Năstase, Babiuc, Vântu şi Becali face achiziţii importante, aduce şi extra-comunitari. Rahova ne-ar putea reprezenta cu succes în Liga Campionilor la priponit.

* Un bărbat s-a împuşcat în cap la Grădina Zoologică din Bârlad. Incredibil! Chiar nu ştiam că Bârladul are Grădină Zoologică.

* Băsescu a testat noua Dacia Logan MCV şi s-a declarat impresionat. Totuşi, se aude că preşedintelui nu-i place bancheta din spate, cică Elena Udrea ar strâmba din nas dacă ar vedea-o.

* Nişte deputaţi şi miniştri bulgari au fost sechestraţi serile trecute de peste 2.000 de posesori de ceafă lată, asta însemnând oameni de rând, nu interlopi. S-or fi săturat şi vecinii de la sud de Dunăre de legile-zarzavat care se regăsesc din plin şi pe la noi. Iată, însă, că se poate să protestezi pe bune fără să dansezi Pinguinul sau să fii manipulat de Antena 3-tătă...

* Azi-noapte, hard-rockerii de la Iron Maiden au concertat în Bucureşti. Sper să fi ieşit bine manifestaţia, ideea este că m-au lăsat cu gura căscată băieţii ăştia când au ajuns în România: au cerut broccoli şi ceaiuri. What? Păi, aşa pare mai roacăriţă Mirabela Dauer, cu ţigara de pe etajeră şi nu-ştiu-ce-a-mai-uitat pe fotoliul din odaie.

* Gigi Becali a trimis un mesaj de căinţă de după gratii. Patronul Stelei se laudă că a dat gata trei cărţi care i-ar fi purificat sufletul. Oare de când a început să apară Mr. Proper şi prin librării?

* Este oficial: Biserica a luat decizia de a lansa la apă rugăciunea pentru sfinţirea autoturismului. Pentru Maybach-ul lui Gigi a fost nevoie de ditamai ceaslovul.

Citit 873 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Iulie 2013 14:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.