Pârnaia e zilnic în inventar

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cam asta discută băieţii de la DNA zilele acestea când vine vorba despre programul de la televizor: „Bă, tu ce canal urmăreşti? / Eh, eu urmăresc penal Antena 3!”

* Apropo, poate nu ştiaţi, dar şi Mihai Gâdea a ajuns la DNA, dar în calitate de şef al Antenei 3, adică nu pe persoană fizică, vorba lui Marian Vanghelie. Urmează Răzvan şi Dani.

* Adelu a scăpat în dosarul armelor. Nu mai este urmărit penal, i s-a aplicat doar o amendă. Cu alte cuvinte, a fost încurajat: hai, Bombo, data viitoare poţi fi mai bun!

* Furie în Muntenegru, fraţilor! La prima paradă gay din istorie, a plouat cu sticle şi torţe, a fost nebunie curată. Normal, la ce străzi înghesuite au ăia pe la Podgorica, tu ieşi în stradă ca să ceri nu-ştiu-ce-uri? Lasă, poţi să fii cum vrei şi la tine acasă, nu-i nevoie să blochezi traficul rutier scoţând limba de-un cot. Sperii copiii, măi păpuşă!

* La pârnaie se primeşte iarăşi marfă. Era un anunţ prin anii ’90, „Inventar”, care te trimitea bosumflat acasă. Magazinul primea marfă, şi-o număra, habar n-am ce se întâmplă la un inventar. Poţi face inventarul şi noaptea, iar ziua trebuie să laşi uşile deschise ca să nu dai faliment. Mă rog, pârnaia e iarăşi în inventar: fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare. Nu râde, politicianule (altul decât ăsta), mâine poate veni rândul tău!

* Nişte elevi români care n-au descoperit Facebook-ul (cel puţin aşa cred) au smuls patru medalii la Olimpiada Internaţională de Chimie. Ponto, ăstora le-ai rezervat ceva? La Bac te-ai înghesuit să le dai câte 3.000 de lei celor cu medie de 10. Nu apleca urechea la Vanghelie, ăla ar fi în stare să-i condamne pe olimpici la câte zece lovituri de bici! Păi, bine că se dau alde moleculă atotştiutori...

* Bebeluşul regal a primit un nume de actor de telenovele. Adică e prea lung, i se zice George Alexander Louis. Mult, prea mult. În caz de răzbel, peste decenii, până îl vor striga supuşii, o va băga Marea Britanie pe Canalul Mânecii.

Citit 893 ori Ultima modificare Joi, 25 Iulie 2013 14:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.