Pârnaia e zilnic în inventar

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cam asta discută băieţii de la DNA zilele acestea când vine vorba despre programul de la televizor: „Bă, tu ce canal urmăreşti? / Eh, eu urmăresc penal Antena 3!”
* Apropo, poate nu ştiaţi, dar şi Mihai Gâdea a ajuns la DNA, dar în calitate de şef al Antenei 3, adică nu pe persoană fizică, vorba lui Marian Vanghelie. Urmează Răzvan şi Dani.
* Adelu a scăpat în dosarul armelor. Nu mai este urmărit penal, i s-a aplicat doar o amendă. Cu alte cuvinte, a fost încurajat: hai, Bombo, data viitoare poţi fi mai bun!
* Furie în Muntenegru, fraţilor! La prima paradă gay din istorie, a plouat cu sticle şi torţe, a fost nebunie curată. Normal, la ce străzi înghesuite au ăia pe la Podgorica, tu ieşi în stradă ca să ceri nu-ştiu-ce-uri? Lasă, poţi să fii cum vrei şi la tine acasă, nu-i nevoie să blochezi traficul rutier scoţând limba de-un cot. Sperii copiii, măi păpuşă!
* La pârnaie se primeşte iarăşi marfă. Era un anunţ prin anii ’90, „Inventar”, care te trimitea bosumflat acasă. Magazinul primea marfă, şi-o număra, habar n-am ce se întâmplă la un inventar. Poţi face inventarul şi noaptea, iar ziua trebuie să laşi uşile deschise ca să nu dai faliment. Mă rog, pârnaia e iarăşi în inventar: fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare. Nu râde, politicianule (altul decât ăsta), mâine poate veni rândul tău!
* Nişte elevi români care n-au descoperit Facebook-ul (cel puţin aşa cred) au smuls patru medalii la Olimpiada Internaţională de Chimie. Ponto, ăstora le-ai rezervat ceva? La Bac te-ai înghesuit să le dai câte 3.000 de lei celor cu medie de 10. Nu apleca urechea la Vanghelie, ăla ar fi în stare să-i condamne pe olimpici la câte zece lovituri de bici! Păi, bine că se dau alde moleculă atotştiutori...
* Bebeluşul regal a primit un nume de actor de telenovele. Adică e prea lung, i se zice George Alexander Louis. Mult, prea mult. În caz de răzbel, peste decenii, până îl vor striga supuşii, o va băga Marea Britanie pe Canalul Mânecii.

Citit 775 ori Ultima modificare Joi, 25 Iulie 2013 14:03

1 comentariu

 • postat de un idiot care plateste taxe
  Vineri, 26 Iulie 2013 14:59
  5.13.214.***
  !Postare cu acelasi regim - nespecificat - al articolului!

  Draga Danut. Nu te mai lua de Vanghelie ca nu ai ajuns prea departe de esprimarile lui. Nici nu prea aveai cum in activitatea de interviuri din garderobele footbolistilor din cantonamente.
  Ca nu respecti minima deontologie jurnalistica de a scrie si pozititia celui pe care il acuzai, in cazul meu, cunoscut, No problem! Nu doream de la mataluta bani de denigrare, desi mi-ar fi prins bine !

  Pentu reactivarea stirilor pe care le arunci pe piata:
  - Premiile pentru OLIMPICI - scoli si sport - le-a impus pletosul ministru Antonescu - de aia va deranjeaza!;
  - Daca tot s-a deschis lista de populare a puscariilor, poate afla madame Kowesi cum a-ti obtinut terenul ala din capatul strazii Dr.P.Groza - semnificativ nume, nu?
  - Si totusi. Nu ma asteptam sa scrii precum patronul tau acuma 25 de ani - probabil un pic mai repede! Ala scria un bon de consum in jumate de ora = 15 cuvinte! Baga in boale de fiecare data pe saracul George! Seful sau, care nu pricepea cum. Nu a priceput nici dupa ce i-am spus ca 7 ani de viata n-au legatura cu cei 7 ani de acasa. Oricum, acuma nu mai pricepe nimic. Desi , cuvantul ONOARE, INCA mai exista in limba Romana! Dar a fost trimis la cos de la 89 incoace!
  - sa traiasca bisnitarii de blugi din Turcia anilor '90-93! (Cum mama masii faceau asta ca sa treaca de vame, politii de frontiera, care, atunci cand ajungeau smenarii aia, aveau pauza de masa ?subita?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.