Piştereanu, că vine Videanu!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tânărul actor George Piştereanu – a jucat în filmul ăla în care şuieratul dintre buze se produce numai dacă vor muşchii lui – s-a înscris în PDL. Aoleu, ruşine, boss! Cum să te înscrii într-o formaţiune politică pe care o absoarbe mişcarea populară? Apropo, ştiţi care-i noul slogan al partidului portocaliu după ultimul transfer? „Piştereanu, că vine Videanu!”

* Situaţie absolut hilară: Nuţu Cămătaru ar fi fost angajat ca director de imagine al unei firme, e vorba despre SC Doremit SRL. Cum să-ţi doreşti altceva când Ion Balint, pe numele său din buletin, asigură make-up-ul unităţii? Chiar dacă pentru asta împarte fond de ten cu ambii pumni...

* Îmi şi imaginez un dialog între directorul de imagine Nuţu Cămătaru şi potenţialul client: „Domnule Balint, aş vrea să colaborez cu firma pe care o reprezentaţi, dar nu aveţi o imagine foarte bună... / Cum, frăţică, ai aflat şi tu că în spatele retinei imaginea se formează cu susul în jos? Ia d-aici, poc!”

* Suntem contemporanii unei premiere de nivel mondial. Cercetătorii din Statele Unite şi Japonia au reuşit să le implanteze unor şoareci de laborator memorie falsă. Ar fi nasol dacă se va ajunge la un asemenea experiment şi pe oameni: cum să ţi se inoculeze în cerebel că ai fost aseară cu băieţii, la bere, când, de fapt, tu te-ai culcat lângă nevastă încă de la ora 21.30?

* Omar Hayssam mai are un pic şi apare pe la DNA pentru că a încercat să-l mituiască pe purtătorul de caschetă care l-a prins cu 70 la oră prin satul Chiraftei... Şi cum să zici că Omar este teroristul numărul 1 al României, când el are mutră de bucătar dat afară pe motiv de incompetenţă cu iz de piure ars? Băi, ziceţi cine mi l-a sustras pe Mişcoci în 2005, că nu-i Hayssam ăla! Iar săracul Mişcoci nu plângea că va fi ciuruit de purtătorii de prosoape pe tigvă, ci pentru că i s-ar fi spus că i se confiscă aparatul de filmat. Era aparat profi, ce naiba!

* Ponta va fi copilotul lui Titi Aur la Raliul Sibiului. Cum adică cine-i Ponta? Să lăsăm gluma, zic.

Citit 800 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iulie 2013 17:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.