Există viaţă şi după Salam

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Guvernul României a intrat în vacanţă. E o veste bună, măcar aşa să mai avem o şansă de a ieşi din marmeladă.

* Cavităţile bucale maliţioase din cale-afară susţin că băieţii din Executiv erau de mult în vacanţă din punct de vedere intelectual. Bine că-s mai activi ăia din Parlament...

* Mostră de competenţă. Live! Dan Şova, tipul care încă mai numără voturile de la referendum, afirmă cu seninătate că în perioada imediat următoare va fi desecretizat contractul cu Bechtel. Ne trebuie însă nişte răbdare - nu-i de găsit contractul original, asta ca să vedeţi ce parodie ni se proiectează. Mai ţineţi minte scuza puerilă din clasele primare, aia cu „tovarăşa, n-am caietul de teme la mine, mi l-a mâncat Azorel”? Cam aşa dansează şi Şova. Ş-apoi, de ce ar fi nevoie de un original în Guvernul condus de dottore?

* Gigi Becali îmi pare mai activ în pârnaie decât atunci când venea la palat. Latifundiarul a anulat transferul unui jucător de la Steaua, Chiricheş, la o importantă echipă din Anglia. Parcă vezi că omul a dat „cancel” ca să mi-l vadă mai des pe Chiricheş cum îi aduce chifteluţe şi sarmale în foi de viţă la Jilava. „Şefu’, vi le servesc prin alunecare sau direct pe piept?”

* Un mare cântăreţ, britanicul Sting a concertat la Bucureşti pentru a patra oară. Miercuri seară. Iată că mai există semnale de normalitate, există viaţă şi după Salam!

* Valeriu Zgonea, şeful Camerei Deputaţilor, pregăteşte un cod de conduită vestimentară în Parlament pe motiv că unii vin la şedinţe cu ţinuta cu care ar putea merge la piaţă. Personal, m-ar interesa un cod de conduită morală, başca un control periodic la psihiatru. Nu-i nicio ruşine să mergi la medic, să-ţi controleze carcasa de pe gât şi să pună parafa pe diagnosticul „sănătos la cap”.

* Constantin de la Agricultură, Daniel Constantin, anunţă că, după pâine, şi carnea ar trebui să beneficieze de TVA redus. Aoleu, dar ce-i carnea în politică? Corect, e cea mai veche carne din lume!

Citit 759 ori Ultima modificare Joi, 01 August 2013 14:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.