Coabitare cu dare la gioale

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ăştia doi fac în continuare coabitare, n-am niciun motiv pentru a crede altceva, numai că asistăm la o coabitare cu strigături. Sunt convins că, în momentul în care se găsesc, ciocnesc una mică şi-şi fac urări de sănătate. Prea bătea la ochi pactul de neagresiune dintre Ponta şi Băsescu, aşa că băieţii s-au înţeles să joace fără apărători, să-şi frigă şi la gioale până vor muri alegătorii de curiozitate. Astfel am aflat că Victoraş e în concediu la Miami, acolo unde a fost operat Cristi Borcea de mercurită. Ce i-o fi zis preşedintele premierului? „Bă, lasă că fac eu plajă la Neptun, tu du-te în America! N-ai cum să faci baie de mulţime acasă, că te iau ăştia pe sus la ce guvernare traversezi. Eu, la o adică, mai înjur pe cineva, mai pun pixelul albastru pe vreun copil, mai blestem vreun Patriciu...”

* Nu vă luaţi de Ponta că a zburat peste Atlantic! Păi, unde să se cazeze pe litoralul românesc, nu vedeţi că-s ocupate toate hotelurile până în decembrie? Başca, în camping îl bâzâie ţânţarii... * Traian Băsescu este în mod oficial cel mai prost plătit şef de stat din fostele ţări comuniste ale Uniunii Europene. Noroc cu vânzările anterioare! * Un deputat PSD şi-a postat pe contul de Facebook o poză în pielea goală, la plajă. Omul – Dan Tudorache scrie pe fluturaşu-i de salariu – nu şi-a arătat şi platforma-program, aceasta fiindu-i acoperită de un slip cu floricele. Criticat pentru indecenţă, Tudorache a scrijelit următorul panseu: „Nu-mi pasă ce cred alţii despre mine. Nu m-am născut să fiu pe placul tuturor.” Dănuţe, vezi că dacă te prinde vreo Joiană hămesită pe plajă, te lasă fără floricele şi rămâi în slipul gol! Şi n-or să te mai placă nici ăia care te-au votat.

* Parlamentarii ruşi vor să introducă un nou cod de conduită vestimentară pentru profesoare: fără fuste scurte, decolteuri şi machiaj. În România, din nefericire, bugetul subţire al profelor le obligă să aleagă una din cele două variante pe care le au la dispoziţie – ori să mai taie din rochiile mâncate de molii la periferie, ori să meargă la şcoală fără ele.

Citit 633 ori Ultima modificare Marți, 06 August 2013 15:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.