Comele profunde ca electorat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Acum ştiu de ce şi-a luat-o în falcă fotbalistul tunisian de la Petrolul. Nu de la Petrolul a încasat-o pe rimel, ci de la bodyguarzii înfierbântaţi ai lui Radu Mazăre. Păi, înainte de a călca pe teritoriul altei ţări, trebuie să-i ştii obiceiurile, să frunzăreşti o enciclopedie, ceva... Ar fi trebuit să ştie că nu se poate pune cu noţiunile care au stat la baza formării limbii române: mânz, viezure, varză, Mazăre.

* Ponta a ieşit din concediu, Antonescu încă se mai gândea la ora la care mă dădeam pe tastatură pentru acest text. Ce tare, să fii bugetar şi să evadezi din concediul de odihnă doar atunci când vor muşchii tăi! Comele profunde din Teleorman, alea care au venit cu Dragnea la vot ca să pună ştampila pe Crinuleţ, n-au nimic de comentat.

* Victor de la Guvern are o primă grijă la revenirea de la Miami: „Băsescu o vrea pe Udrea preşedinte”. Aşa, şi? Bine că n-o împinge pe Pora, măcar Lenuţa e frumuşică, iar pe timp de criză alimentară poate să scoată la interval o bucată de carne crescută în afara laboratoarelor chimice. Sus Udrea, sus Udrea! Bine, şi jos...

* Fostul general Mihai Pacepa consideră că madam Corina Creţu ar fi forţat o poveste de amor cu ex-secretarul de stat american Colin Powell pentru a-l da de partea Moscovei. Adicătelea, blonda care l-a slugărit pe Iliescu ar fi fost o săgeată KGB-istă, ceea ce mi se pare uşor deplasat. Regret c-o voi subestima pe Corina, dar nu pare să posede acea inteligenţă diabolică, înţelegeţi... Ca să-l duci de nas pe Călin Paul de peste Atlantic, trebuie să fii profesionistă, atitudinea de cofetăreasă mereu în căutarea tubului de frişcă perfect nu-ţi asigură victoria.

* Descoperirile făcute de arheologii francezi la două situri paleolitice din Franţa demonstrează că omul de Neanderthal folosea unelte confecţionate din os. Carevasăzică, de atunci ni se trage sloganul ăla pestilenţial – „Pune, bă, osul la treabă!”

* Site-ul oficial al liderului tibetan Dalai Lama a fost atacat de hackeri. Sunt consternat. A, nu din cauza şobolanilor informatici – pur şi simplu nu credeam că Dalai Lama este interesat şi de lumea virtuală. Dalai Lama is offline, ce sintagmă cinică!

Citit 523 ori Ultima modificare Miercuri, 14 August 2013 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.