Daţi din mână, parlamentarilor!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Împăratul Iulian, un dulce al etniei rămase recent fără rege, pare să ţină doliu numai joia după Miercurea Ciuc. Individul, suplu ca inelul de rocadă de la intrarea dinspre Tecuci, a declarat pentru un ziar bucureştean că o va cere în căsătorie pe Elena Udrea. „Las să treacă înhumarea defunctului şi doliul după Cioabă şi o cer de nevastă”, mărturiseşte căpăţâna încoronată. Printre altele, Iulică promite că o va îngropa în aur pe încă prima blondă a ţării, de ca şi cum fata cu frunza de la Ministerul Turismului n-ar fi avut nicio treabă cu diminutivul lui Cocoş. Împărate, mă tem că te cumpără gagica cu tot cu palate, are destui cocoşei, nu-i mai desconsidera p-ăia de la butoane! Şi vezi că-i boală veche la Nuţi (vă aduceţi aminte emisiunea din 2005, de la Turcescu?) să aleagă preşedinţii în detrimentul imperatorilor...

* În lipsă de material care să le pună imaginaţia la treabă, parlamentarii români vor organiza la toamnă un concurs de frumuseţe. Adică vor vota cu mâna rămasă liberă colegele din cele două garsoniere ale Parlamentului, patentul acestui Miss Batjocura deţinându-l Alin Popoviciu, deputat PDL. Nu-mi stă în caracter să iau peste picior numele proprii, însă Alin al nostru este fidel reprezentat de salata de hieroglife din buletin: Popo-viciu. Iată că mâna de demnitar nu face numai legi, ci şi produse prea bune, prea ca la ţară, vorba clipului publicitar.

* Conform unei anchete a Institutului Naţional de Statistică, românul de la oraş dă mai mulţi bani pe medicamente decât cel de la ţară. Probabil că i-au fost contabilizate şi baxurile de prezervative.

* Preşedintele Ecuadorului doreşte să închidă presa scrisă pentru a salva pădurile din această ţară. În România, situaţia stă puţin diferit, dar sensul e cam acelaşi: pădurile au fost nimicite ca să aibă şi presa ce scrie, dar tot chiloţii lui Tonciu reprezintă interesul major...

* Numai în pielea dictatorului Kim Jong-un să nu fii! Trupa de cântăreţe şi dansatoare a iubitului lider nord-coreean trebuie să fie formată numai din virgine, or fete atât de bleguţe nu mai există nici măcar la Phenian. Nici măcar tiran full-options nu mai poţi fi în mileniul al treilea.

Citit 959 ori Ultima modificare Miercuri, 21 August 2013 14:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.