Sfârşitul Lumii se întoarce

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Carevasăzică, echipa de fotbal Steaua este urmărită de blestemul propriului patron. Ca şi Gigi Becali, băieţii ăia trimişi cu chişca pe Tarla Arena au probleme cu Legia.

* Astăzi este Sfârşitul Lumii. A nu ştiu câta oară. Pregătirile au început de ieri dimineaţă, când în zona noului mall din Galaţi fusese descoperită o bombă de aviaţie. Dumnezeu să ne ierte!

* Vedeţi? Ce ne trebuie nouă mall, bre? Mai bine rămâneam la bombele alea de prin Ţiglina I şi de la Băcănie, recent demolate...

* Ebena Lăsescu, ăsta... Anagrama acestui substantiv propriu vorbeşte din spatele tonei de botox despre educaţia românească. S-a întors lumea cu tureatca bikinilor în sus. Tocmai o calamitate a învăţământului să discute despre oala spartă, incredibil! „Ministrul Învăţământului vorbeşte despre manuale digitale, iar şcolile se prăbuşesc peste elevi”, susură din buzoaice elementul feminin din Parlamentul de la Bruxelles, cu peron pe partea dreaptă. Am ajuns să ne facă EBa teoria bairamixului, ne merităm soarta.

* Elena Udrea, ajunsă la periferia politicii, se face fermier. Vrea să-şi cumpere o mie de hectare pentru a cultiva meri, peri şi cereale. Se aude că nu va planta şi lapte pentru cerealele alea care merg de minune dimineaţa. Păi, s-ar strica la burtă, nu-i aşa?

* Că tot am adus în discuţie Apocalipsa programată astăzi: zice-se că, în cinci secunde fără oxigen, Pământul ar deveni un iad. Bianca Drăguşanu ar fi în stare să depună mărturie - ar rămâne doar cu nişte bubiţe pe cutia toracică.

* Noi, iubitorii de turism din România, ne vom pricopsi şi cu Transbucegii. Sau Transbucegiul, mă rog. E vorba despre drumul care va face legătura dintre Sfinx şi Babe şi care, cinstit, are o denumire uşor defectuoasă. Puteau să-i zică altfel, dar constat că toate drumurile tari din ţară trebuie să conţină prefixul „Trans”: Transfăgărăşan, Transalpina etc. La cum se lucrează acum, ar fi nevoie de alt prefix, de „Tras”. Ba nu, de „Tras-de-păr”...

Citit 1256 ori Ultima modificare Joi, 22 August 2013 14:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.