Onomastica de la minister

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gigi Becali va lucra după gratii, va fi pantofar profesionist. Astfel i se va mai scurge din perioada care trebuie petrecută sub pripon. La o adică, pentru a mai rupe din cheltuielile clubului pe care îl patronează, latifundiarul ar putea să coase ghetele fotbaliştilor. Nenea Becali, nu te supăra, un cizmar a ajuns chiar să conducă România!

* Dacă citeşti rândurile de faţă, înseamnă că Apocalipsa a fost amânată iarăşi. Normal, aşa stau lucrurile în ţara asta... Până şi Sfârşitul Lumii este făcut de mântuială.

* Nini Săpunaru este noua propunere a liberalilor pentru şefia Ministerului de Transporturi. Cică să nu ţii cont de onomastică... Dacă unii au încercat să spele bani în acest domeniu şi au fost zburaţi, vine un altul doar ca să-i săpunească.

* Gurile spălate des pe gingie ar putea spune că în mandatul lui Săpunaru, dacă va exista aşa ceva, toate drumurile patriei vor arăta şi mirosi bine. Da, tot din cauza onomasticii.

* Premierul Victor Ponta exclude varianta de a ajunge la Cotroceni: „Nu candidez, scoateţi-mă de pe listă!” Eh, Victoraş, nu te grăbi! Mai ales dacă marinarul va fi tot mai interesat de postul de prim-ministru...

* Ponta a încercat să facă lumină pe marginea cazului cu „nu-mi răspunzi la SMS, eu te sun atât de des”. Copilotul din fruntea Guvernului nu-i mai răspunde lui Băse la telefon deoarece acesta din urmă nu l-ar fi căutat pentru a-i spune care-i agenda CSAT. Exagerează şi unul, şi celălalt. Fac nazuri deoarece tehnologia le permite: dacă am fi rămas la telefoanele penta, sunt sigur că Ponta ar fi pus mâna pe receptor de la primul ţârâit. Hai, împăcaţi-vă măcar pe Facebook!

* Un jucător de fotbal de la Rapid Bucureşti a fost prins fără bilet în tramvai. Ciudat, nu-i aşa? Fotbaliştii sunt obişnuiţi să calce bolizi de măcar 3.000 de centimetri cubi, nu să composteze înainte de interacţiunea cu „hingherii”. Iată că şi monumentele, când coboară de pe soclu, pot călca în resturile digestive ale porumbeilor. Nu se întâmplă numai invers.

Citit 769 ori Ultima modificare Vineri, 23 August 2013 14:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.