Legalizaţi vulcanizările ambulante!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* A început să şi ningă prin anumite zone. Ei, pe naiba la Bâlea Lac, acolo se pune pe cernut şi în iulie - s-a albit ţinutul care tânjeşte după autonomie, Braşovul etc. Ideea este că nimeni n-a vorbit în prealabil la televizor despre zăpadă, nimeni! Totuşi, poliţiştii, abia după ce s-a schimbat decorul, ţin să le reamintească şoferilor că trebuie să aibă maşinile echipate cu anvelope specifice, altfel e de naşpa. Adicătelea, conducătorul de TIR sau de Matiz ar fi trebuit să viseze noaptea trecută că vor cădea fulgi pe carosabil, iar dimineaţa, la cafea, să-şi schimbe cauciucurile. Spiritul Ancăi Boagiu încă domină peisajul rutier, numai madama dragă marinarului ar fi vrut să mergem de la 1 septembrie cu lanţuri pe roată doar de dragul sintagmei just in case.

* Stau şi mă gândesc la o soluţie... Da, cred că sunt un geniu, chiar dacă unul pustiu. Ca să preîntâmpinăm situaţiile jenante cu purtători de caschetă luând la baston p-alde şoferache fără echipament hibernal, propun ca centuristele, individele fără căpătâi de pe marginea străzii care stau la ia-mă nene (ia-mă, dar nu pe traiectoria rovinietei, ci pe alt făgaş, nu spun, chestiune importantă), să fie mereu dotate cu cric, cheie franceză şi anvelope, fie de vară, fie de sezonul lerului. În consecinţă, chiar la descălecatul primilor fulgi de nea, amatoarea de carne conjuncturală ar putea deveni un important punct de lucru: tragi pe dreapta, rezolvi problema (da, nene, pui şi cauciucurile) şi-ţi continui itinerariul. Legalizaţi, bă, vulcanizările ambulante!

* Altă treabă nu mai are acest judeţ, trebuie să aflăm ce-i şi cu seismele de la Izvoarele. Or fi chinezii care sapă de sute de ani pentru a aseleniza în sud-estul României, o zonă plină de bogăţii vandabile pe te miri ce. De fapt, au băgat lopeţile ceva mai târziu în cernoziom, cam după anul 2000, când le-a ajuns pe la urechi preţul de comercializare a Sidexului.

* Oprescu de la Capitală anunţă că într-un an şi jumătate vor fi adunaţi 80 la sută dintre câinii fără stăpân din Bucureşti. Aoleu, un an şi jumătate? Dar ce-i cu atâta grabă, domnule primar general?

Citit 785 ori Ultima modificare Marți, 01 Octombrie 2013 14:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.