Unii cu picioarele, alţii cu fundul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Băsescu anunţă că va ieşi din politică numai cu picioarele înainte. E un pas înainte, trebuie să admit, mai ales după ce un alt mare personaj a părăsit eşichierul cu fundul în sus. Da, e vorba despre Adelu Bombonelu’.

* După inundaţiile de acum câteva săptămâni, judeţul Galaţi iese în faţă şi cu niscaiva seisme în zona localităţii Izvoarele. Bieţii plătitori de taxe şi impozite se întreabă ce naiba o fi, însă răspunsul nu-i chiar atât de uşor de obţinut. Dacă aceste cutremure s-ar fi produs prin judeţul Teleorman, am fi înţeles lesne că e forfotă printre alegătorii lui Liviu Dragnea...

* O parte din averea fostului ministru al Economiei, Adriean Videanu, acuzat de subminarea economiei naţionale, a fost pusă sub sechestru. O să-l vedem, probabil, pe la economatele lui Marian Vanghelie, dacă nu cumva o să ajungă chiar asistat social.

* Te uită cum plouă-n octombrie, acoperă-mi CET-ul cu ceva! Numai să nu înceapă să şi ningă de luna asta, că ne-am dat naibii pe derdeluşul economic...

* Bombă, dacă-mi permiteţi să mă joc de-a trotilul. Marian Vanghelie neagă despărţirea de Oana Mizil, dând vina pe colegii PSD-işti, care n-ar avea alte variante la dispoziţie pentru a se lua la trântă cu primarul de sector. Iată că povestea de iubire continuă, iată că băiatul neşcolarizat de la sectorul V nu se ia după erudiţi de doi lei ca Ştefan Bănică Jr., Andreea Marin ş.a.m.d.

* Românii, ca şi alte popoare, se uită pe Youtube cu admiraţia cu care inhalam Rete Quatro şi Canale Cinque după revoluţie. Cine credeţi că este principalul favorit al mioriticului, dacă e să ne luăm după statisticile canalului de Internet? Florin Salam, fireşte! Mi-am revenit, dar încă mai am o nelămurire. Piesa cea mai accesată de munteni-moldoveni-dobrogeni-ardeleni este rezolvată în colaborare cu un anume Susanu, ceea ce mă face să cred că suntem la camera ascunsă. Păi, salam cu susan nu există, poate salam cu soia, nepricepuţilor!

Citit 727 ori Ultima modificare Luni, 30 Septembrie 2013 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.