Mâna omului, mai rea decât cianura

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Salut decizia băieţilor cu iniţiativă care au mutat-o pe domnişoara Cătălina Ştefănescu de la Comisia de Educaţie la Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor. Fosta secretară a lui Liviu Dragnea, care-i mai făcea şi cafeaua între reprize, se poate desfăşura acum la adevărata-i valoare. Ne minunăm ca idioţii de viteza cu care se perindă anumite creaturi pe la conducerea ţării, dar nimeni nu ia taurul de coarne. Bine că ne arde de Roşia Montană...

* Apropo de Roşia Montană. Acum vreo trei-patru ani, când am ajuns la Bâlea Lac, am văzut pet-uri de bere şi la 2.000 de metri altitudine. Pet-uri şi alte gunoaie, lăsate de om (n-am pomenit până acum ca ursul sau căprioara să crape chips-uri) într-o zonă cum nu prea există în alte colţuri ale lumii... Ă, de ce nu luăm atitudine şi pentru nenorocirea naturii de către mâna debilului pe două picioare? Mâna omului de rând este mai nocivă decât cianura!

* Judecătoarea Viorica Dinu, întemnitaţă pentru că ar fi primit mită, se plânge că la pârnaie analfabeţii stau în acelaşi loc cu absolvenţii de studii superioare. Parcă facultate i se zice locului din care a dispărut soarele. Ş-apoi, doamnă judecător Dinu, dacă tot sunteţi posesoare de documente care atestă că v-aţi tocit coatele pe băncile şcolii, de ce practicaţi sporturi periculoase? Buni şi banii, nu-i aşa? Eh, nu vă deosebiţi de analfabeţii de după gratii. Doar n-o să ne rugăm ca Gabriel Garcia Marquez să calce pe cineva cu maşina ca să-ţi devină coleg la Jilava sau unde eşti cantonată...

* Voiam să salut, chiar şi cu întârziere, invenţia intitulată Google Glass deoarece, la interacţiunea cu nasul ministrului Baumax, bicicletele de mare mahăr nu şi-au mai făcut treaba. Şi-au pierdut conexiunea la Internet, s-a comportat ca nişte ochelari banali. Aşa se întâmplă în viaţă, cel mai deştept cedează, doar vorbim despre nişte ochelari inteligenţi, nu-i aşa?

* Titlu în presa naţională: „Ministrul Muncii a anunţat că salariile şi pensiile vor creşte în 2014. Vezi cu cât!” N-am dat click, mi-am lăsat doar imaginaţia să lucreze: salariile şi pensiile vor creşte cu cât mai puţin.

Citit 593 ori Ultima modificare Vineri, 11 Octombrie 2013 14:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.