Durerea în paişpe e sănătoasă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Parcă v-am mai spus. Văzut-am la televizor cozi cu sinistraţi din punct de vedere financiar cărora le mirosea a pomană de la UE. Cozi au fost alaltăieri şi la Galaţi, la cantina de ajutor social, dacă nu cumva am botezat această titulatură... În imaginile difuzate de cutia aflată sub mileu, am remarcat câteva geci mişto de tot, unii băieţi îmbrăcaţi de la mall... Incredibil, eu de ce nu primesc ajutoare de la Uniunea Europeană, ce, nu-s şi eu cetăţean euro-african?

* Hoţii de buzunare de la praznicul din Dealul Copoului sunt la fel de idioţi ca ăia care au prădat nişte case de pariuri în weekend. Argumente:

1. Cine poate să vină la moaşte, să stea câte 30-40 de ore pentru a se ruga? Numai nişte oameni cu frică de Dumnezeu. Teama de providenţă se instalează abia în momentul în care ţi se usucă buzunarele şi portofelul. N-am stabilit eu asta, e doar o constatare. Aşadar, ce naiba să-i iei amărâtului ăla? Drept pentru care cârnaţii iuţi de falangă au sustras doar nişte batiste (sper să fi găsit şi niscaiva substanţe gelatinoase prin ele, ca să se sature).

2. Boii care au dat iama în casele de pariuri i-au făcut şi mai tare de râs pe infractorii cu box-office. Ai atâtea săptămâni în care poţi să rupi uşile unei agenţii de 1, X, 2 (acest sfat este numai un pamflet, nu-l luaţi ca instigare!) şi tu te dai corsar de uscat în cel mai negru weekend pentru operatorii din domeniul parioristic? Păi, da, vineri seară au ieşit foarte multe rezultate drepte, cum zic specialiştii, deci de câştigat au avut cotizanţii, nu casele. Bietele agenţii şi-o luaseră cu fulgi cu tot de la clienţi, aşa că nu mai era nimic de găbjit de către tâlhari. Îmi creşte inima când văd atâţia proşti pe scoarţa Terrei, înseamnă că n-am rămas chiar ultimul.

* Salut pe această cale femeia din Braşov care nu şi-a mai plătit factura la întreţinere de vreo 14 ani. Ăsta spirit întreprinzător, nene, dacă tot vrei să fii cu un cap peste ceilalţi! O ajută şi amarul de ani în care i s-a fracturat cotul de facturi, poate să spună liniştită ceva de genul „mă doare în paişpe”.

Citit 1108 ori Ultima modificare Luni, 14 Octombrie 2013 15:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.