Durerea în paişpe e sănătoasă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

* Parcă v-am mai spus. Văzut-am la televizor cozi cu sinistraţi din punct de vedere financiar cărora le mirosea a pomană de la UE. Cozi au fost alaltăieri şi la Galaţi, la cantina de ajutor social, dacă nu cumva am botezat această titulatură... În imaginile difuzate de cutia aflată sub mileu, am remarcat câteva geci mişto de tot, unii băieţi îmbrăcaţi de la mall... Incredibil, eu de ce nu primesc ajutoare de la Uniunea Europeană, ce, nu-s şi eu cetăţean euro-african?
* Hoţii de buzunare de la praznicul din Dealul Copoului sunt la fel de idioţi ca ăia care au prădat nişte case de pariuri în weekend. Argumente:
1. Cine poate să vină la moaşte, să stea câte 30-40 de ore pentru a se ruga? Numai nişte oameni cu frică de Dumnezeu. Teama de providenţă se instalează abia în momentul în care ţi se usucă buzunarele şi portofelul. N-am stabilit eu asta, e doar o constatare. Aşadar, ce naiba să-i iei amărâtului ăla? Drept pentru care cârnaţii iuţi de falangă au sustras doar nişte batiste (sper să fi găsit şi niscaiva substanţe gelatinoase prin ele, ca să se sature).
2. Boii care au dat iama în casele de pariuri i-au făcut şi mai tare de râs pe infractorii cu box-office. Ai atâtea săptămâni în care poţi să rupi uşile unei agenţii de 1, X, 2 (acest sfat este numai un pamflet, nu-l luaţi ca instigare!) şi tu te dai corsar de uscat în cel mai negru weekend pentru operatorii din domeniul parioristic? Păi, da, vineri seară au ieşit foarte multe rezultate drepte, cum zic specialiştii, deci de câştigat au avut cotizanţii, nu casele. Bietele agenţii şi-o luaseră cu fulgi cu tot de la clienţi, aşa că nu mai era nimic de găbjit de către tâlhari. Îmi creşte inima când văd atâţia proşti pe scoarţa Terrei, înseamnă că n-am rămas chiar ultimul.
* Salut pe această cale femeia din Braşov care nu şi-a mai plătit factura la întreţinere de vreo 14 ani. Ăsta spirit întreprinzător, nene, dacă tot vrei să fii cu un cap peste ceilalţi! O ajută şi amarul de ani în care i s-a fracturat cotul de facturi, poate să spună liniştită ceva de genul „mă doare în paişpe”.

Citit 914 ori Ultima modificare Luni, 14 Octombrie 2013 15:17

1 comentariu

  • postat de Deachewaggell Sâmbătă, 09 Noiembrie 2013 01:11 62.210.209.*** Link la comentariu
    0
    0

    ブルガリブルガリ 時計カシオ 時計 人気シャネル J12 コピーディーゼル通販アルマーニ 時計 店舗テンデンス正規コーチメンズ専門店アルマーニ 腕時計 メンズGucci 日本カシオ メンズ 腕時計ニクソン 新作DIESEL 腕時計 女性G Shock RisemanDiesel ショルダーHamilton Jazzmasterオリエント 腕時計カシオ 腕時計 売れ筋アディダス 時計ブルガリ ビーゼロワン 時計カシオ 時計 バンドシャネル 激安シチズン 時計 メンズDIESEL 腕時計 店舗gショック 価格Coach 通販ハミルトン 時計 評価adidas 時計 白腕時計 カシオ メンズテンデンス 時計 店舗

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.