Lapoviţă se face că plouă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Marcel Lapoviţă, directorul Oficiului Judeţean de Plăţi şi Dezvoltare Rurală şi Pescuit, nu şi-a mai plătit întreţinerea de prin 2008, ajungând la o datorie de 36.463 de lei. O nimica toată, ar putea spune Lapoviţă, care se face că plouă de cinci ani de zile... De fapt, lapoviţa care se face că plouă este un fenomen destul de întâlnit.

* Un băiet (da, băiet) care lucrează ca reporter la Digi Sport s-a trezit ieri să mâzgălească pe Facebook că a mers la un concert Tudor Gheorghe şi că a ieşit din sală mai deprimat ca niciodată. Berbecul a apucat să nareze că scopul său era destinderea, că nu şi-a urnit apocaliptica-i făptură pentru a fi întristat de romanţele inegalabilului artist. Reporterachele se aştepta probabil să aibă de-a face cu Vacanţa Mare sau cu Doru Octavian Dumitru. Facebook, ce pierdere de timp, ce plajă de nimic care le permite tuturor inculţilor să-şi exprime opinia!

* Maşina ministrului Culturii, Daniel Barbu, a fost vandalizată în Centrul Istoric al Capitalei. Aud că a fost vorba despre o simulare de seism, doar se ştie că zona veche a Bucureştilor ar ceda prima în cazul unei zgâlţâieli de mare intensitate.

* A nu se înţelege că sunt de acord cu vandalizarea proprietăţii lui Barbu, dar se cam umple paharul. Românii ies în stradă pentru Roşia Montană, pentru a interzice exploatarea gazelor de şist de la Pungeşti, dar substratul e altul. Ghiozdanul e tot mai greu de păcălit, foamea are urechi ca-n filmul Avatar, minciunile sunt cât casa, natura se răzbună aproape săptămânal (inundaţii, cutremure, tornade etc.) şi, practic, până şi intelectualul cu patru clase îşi dă seama că „la vita e bella” e o sintagmă desuetă.

* Un salariat francez a fost dat afară pentru că trimitea cam 50 de mesaje zilnic pe Facebook. Românii ar râde şi cu partea dorsală - ei expediază 50 de mesaje doar într-un sfert de oră...

* Instanţa a decis: rapsodul Ducu Bertzi nu a colaborat cu Securitatea. Extraordinar, nici nu puteam să-mi consum weekendul fără această informaţie! Avea şi Secu orgoliul său.

Citit 860 ori Ultima modificare Vineri, 18 Octombrie 2013 15:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.