Nasty, un ins mic la Sfăt

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Oprescu de la Capitală, ăla de se plângea în ziua de Paşti că-i este contestată candidatura, a mărturisit că la cutremurul de acum câteva săptămâni tremura în timp ce-şi trăgea nădragii pe el. Pot să pariez că teama i-a fost provocată de senzaţia că-l atacă foştii pacienţi...

* Şeful ANM ne anunţă că iarna va veni în acest an pe 20 noiembrie. Chiar mai devreme şi decât Ştefan Hruşcă. Ah, era să uit: se aude că vom avea temperaturi de până la minus 20 de grade Celsius, aşa spune Ion Sandu. Mă rog, nu ştiu dacă aveam alte aşteptări, dar mă tem ca nu cumva să ne pricopsim cu minus 40 de grade. Aşa, ca să fie distractiv... Şi-aşa se scumpesc toate modalităţile de încălzire a organelor interne, nici măcar pătura nu mai e ce-a fost cândva. Atât sper, să ne mai amâne seismul ăla – ar pica prost, exact ca atunci când eşti săpunit pe tot corpul şi-ţi taie apa caldă.

* Publicaţia „Capital” a descoperit abia acum, în octombrie 2013, că există o localitate în care benzina costă mai puţin de 4,5 lei pe litru. Despre Chişinău este vorba. N-am mai fost de ceva vreme, dar şi la Giurgiuleşti era o şmecherie să treci. Îţi luai nişte bombonele, specialităţi cum nu prea găseşti pe la noi, şi-ţi făceai şi plinul cu bani mai puţini. Sensibil mai puţini. Exista şi varianta Reni, în Ucraina. Mă rog, jocuri eficiente pe timp de criză. Aşadar, nu asistăm la vreo descoperire epocală. Noi, ăştia de prin est, le-am încercat de mai multă vreme. Colegii mei de la „Viaţa liberă” au comis şi reportaje pe marginea subiectului. Deci e tocit.

* Ilie Năstase îşi dă iarăşi cu piciorul în firmă. După succesul Simonei Halep, învingătoare într-un turneu desfăşurat la Moscova, soţul Brigittei Sfăt a făcut un comentariu cel puţin maliţios: „Finala de la Moscova nu contează! E un turneu micuţ”. Sunt nevoit să mă repet: toţi jucătorii de tenis din România ar trebui să joace pe piept cu numele lui Nasty ca să se simtă el bine. Avem şi noi o sportivă care pune mâna pe ceva în 2013 – ar trebui declarată românca anului în sport – şi ne aducem aminte de-a-mboulea că am avut campioni mai oacheşi decât Simona. Ilie, fir-ar ea să fie de pălărie!

Citit 860 ori Ultima modificare Luni, 21 Octombrie 2013 15:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.