Tigrul de Gârboavele al Europei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un senator PDL de Cluj, Alin Tişe pe numele său, a depus fix 462 de amendamente pentru modificarea proiectului de lege referitor la bugetul pentru 2014. Prin urmare, secretara acestuia a rămas neconsolată de câţiva ani. Până şi bancheta din spate plânge în hohote.

* Chiar aşa, când un parlamentar român trebuie doar să mănânce pufuleţi şi să-şi facă elongaţie de burdihan, ţie îţi arde să confecţionezi amendamente? Parcă vezi că amendamente veritabile sunt doar pe prima şi ultima foaie, ca-n cazul maradoniştilor care-ţi oferă valută sub preţul afişat de casele de schimb.

* Prezent la Bucureşti, premierul Chinei a declarat că România va deveni un tigru al Europei. Desigur, aşa va fi, n-am nicio îndoială, numai că degeaba devii un tigru, dacă stai într-o cuşcă insalubră, de 3 pe 3 metri, cu mâncare de post şi şobolani cât girafa de mari. Acum câţiva ani am văzut un asemenea exemplar la grădina zoologică de la Gârboavele. Popândăii din zonă o duceau mai bine decât vărgatul nostru.

* Iarna se apropie şi de Galaţi şi, când spun asta, mă gândesc la ninsoare, la drumuri impracticabile. Desigur, autorităţile sunt pregătite. Sunt pregătite să numere zilele rămase până la venirea ghioceilor...

* Vedeta de carton Mihaela Rădulescu este bătută în cel mai nou videoclip al formaţiei vocal-instrumentale Taxi. Carevasăzică, e şi fostul său bărbat, Fane Bănică Jr., p-acolo.

* Un restaurant din Israel oferă o reducere de 50 la sută dacă îţi închizi telefonul în timp ce iei masa (bine, site-ul care m-a informat cu privire la acest aspect a folosit sintagma „serveşti masa”, dar n-am luat-o personal deoarece nu sunt prevăzut cu oarece competenţe de ospătar). Pe acelaşi calapod, puşcăriile din România le-ar putea reduce pedeapsa deţinuţilor care-şi ţin smartphone-urile pe silent pe timpul apelului de dimineaţă.

* Salvamontiştii caută un turist sărit de pe fix care, în ciuda avertismentelor, a urcat pe Transalpina şi l-au prins nămeţii p-acolo. Ar trebui lăsat până la vară pe creastă. Nu de alta, dar el nu ştie cât costă un litru de motorină?

Citit 940 ori Ultima modificare Marți, 26 Noiembrie 2013 16:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.