Tigrul de Gârboavele al Europei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un senator PDL de Cluj, Alin Tişe pe numele său, a depus fix 462 de amendamente pentru modificarea proiectului de lege referitor la bugetul pentru 2014. Prin urmare, secretara acestuia a rămas neconsolată de câţiva ani. Până şi bancheta din spate plânge în hohote.
* Chiar aşa, când un parlamentar român trebuie doar să mănânce pufuleţi şi să-şi facă elongaţie de burdihan, ţie îţi arde să confecţionezi amendamente? Parcă vezi că amendamente veritabile sunt doar pe prima şi ultima foaie, ca-n cazul maradoniştilor care-ţi oferă valută sub preţul afişat de casele de schimb.
* Prezent la Bucureşti, premierul Chinei a declarat că România va deveni un tigru al Europei. Desigur, aşa va fi, n-am nicio îndoială, numai că degeaba devii un tigru, dacă stai într-o cuşcă insalubră, de 3 pe 3 metri, cu mâncare de post şi şobolani cât girafa de mari. Acum câţiva ani am văzut un asemenea exemplar la grădina zoologică de la Gârboavele. Popândăii din zonă o duceau mai bine decât vărgatul nostru.
* Iarna se apropie şi de Galaţi şi, când spun asta, mă gândesc la ninsoare, la drumuri impracticabile. Desigur, autorităţile sunt pregătite. Sunt pregătite să numere zilele rămase până la venirea ghioceilor...
* Vedeta de carton Mihaela Rădulescu este bătută în cel mai nou videoclip al formaţiei vocal-instrumentale Taxi. Carevasăzică, e şi fostul său bărbat, Fane Bănică Jr., p-acolo.
* Un restaurant din Israel oferă o reducere de 50 la sută dacă îţi închizi telefonul în timp ce iei masa (bine, site-ul care m-a informat cu privire la acest aspect a folosit sintagma „serveşti masa”, dar n-am luat-o personal deoarece nu sunt prevăzut cu oarece competenţe de ospătar). Pe acelaşi calapod, puşcăriile din România le-ar putea reduce pedeapsa deţinuţilor care-şi ţin smartphone-urile pe silent pe timpul apelului de dimineaţă.
* Salvamontiştii caută un turist sărit de pe fix care, în ciuda avertismentelor, a urcat pe Transalpina şi l-au prins nămeţii p-acolo. Ar trebui lăsat până la vară pe creastă. Nu de alta, dar el nu ştie cât costă un litru de motorină?

Citit 851 ori Ultima modificare Marți, 26 Noiembrie 2013 16:21

2 comentarii

 • postat de Ludmila
  Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013 16:06
  82.137.14.***
  De ce o faci vedeta de carton pe Mihaela Radulescu, mai incultule, nu ii ajungi nici la degetul cel mic.Voi ziaristii terfeliti pe toata lumea, sa va fie rusine.
  0
  0
  Raportează
 • postat de CLI
  Miercuri, 27 Noiembrie 2013 07:44
  5.13.141.***
  Ca veni vorba de Transalpina ,soseau ramasa ne implinita datorita schimbarii guvernarii , arata ca un om inbracat intr-un costum nou ,f.f. frumos dar fara nasturi la slit . Are asfalt foarte bun in zona inchisa ,nu are balustrazi si santuri dalate iar dupa obiceiul romanesc ,o inchedem decat sa o deszapezim . Tot dupa obiceiul guvenatilor nostri ,nu cumva sa terminam ca a inceput guvernarea anteriora ,indiferent cat a costat ,lasam sa se distruga ..Din iunie 2013 nu s-a mai lucrat de loc iar localnicii au deschis mici cariere de piatra in santurile nedalate si in taluzele neconsolidate .Bai ,acolo sunt banii contribuabililor ...Tare ne-ar mai trebui o arena cu tigri sa le oferim trufandale guvernamentale...
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.