Vine scrutinul, vine scrutinul!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În decembrie, pensia va veni mai devreme, iar madam Câmpeanu de la Muncă (de la Ministerul Muncii, ca să nu facem confuzie) constată cu satisfacţie: „Aşa vor avea şi oamenii bani de Sărbători.” Desigur, contează numai de Sărbători, dar mai ales când se apropie alegerile. Vine scrutinul, vine scrutinul...

* Nu înţeleg de ce agenţiile de presă fac atâta caz cu cel sezon rece. Am citit că „iarna revine în forţă” şi mi-am pus o mie de întrebări: de ce se consideră că revine în forţă? Ne aflăm cumva în august, în martie? Mai sunt două-trei zile şi intrăm în luna decembrie. Ăştia ce-ar fi vrut, să ningă doar de Sf. Vasile? Bă, nu-i mai speriaţi pe primari, şi-aşa îi doare-n cot!

* Ca să vedeţi cât de profesionişti sunt unii, ieri, la prima oră, mi-a căzut în braţe informaţia conform căreia, din cauza crizei, grecii îşi injectează în mod deliberat virusul HIV pentru a primi ajutor social. What? Mi se făcuse părul bâtă de baseball... Tot ieri, dar după prânz, ştirea a fost infirmată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, cea care comisese gafa. Rezultatele studiului veniseră de la OMS însăşi. „Organizaţia recunoaşte că nu există nicio dovadă care să arate că oamenii îşi injectează singuri virusul, iar acest lucru s-a întâmplat în extrem de puţine cazuri. Am dorit să subliniem doar că jumătate dintre cazurile noi de HIV din Grecia s-au produs în rândul celor care îşi injectează droguri”, se precizează în erata OMS. Sau poate că tărăşenia nu fusese chiar abureală, dar panicase prea multă lume. Cum nu există pic de cenzură în lume (doar în Coreea de Nord şi în restul globului pământesc), cred că avem de-a face cu o greşeală de caligrafie.

* Nişte suedezi fără căpătâi au ajuns la concluzia că anvelopele de iarnă, obiect indispensabil pe carosabil (iertaţi-mi rima!) la sfârşit şi început de an, ar putea cauza. Cauciucurile lui Moş Crăciun eliberează nişte particule care pot cauza boli de inimă, cardiovasculare şi afecţiuni ale plămânilor. Discriminare! De ce nu echipaţi, bă, şi cauciucurile de vară cu nişte particule?

Citit 787 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Noiembrie 2013 14:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.