Ce treabă are maneaua cu Mandela?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nelson Mandela s-a dus după actorul Paul Walker. Mi-e teamă, totuşi, să-i transmit textual ca Dumnezeu să-l ierte, poate omul credea în altă entitate. Mi-aş dori, pe de altă parte, ca marea personalitate sud-africană să fi avut o relaţie cu Doamne-Doamne, însă nu mă simt în stare să mă bag în faţă la pomana fostului preşedinte de pe continentul care abia începe să fie exploatat pe bune de europeni şi americani. În schimb, toţi neaveniţii şi toate pupezele de pe Facebook s-au îngrămădit să peroreze că s-a dus şi că ar fi bine ca ţărâna să-i fie facilă. What? Dar cine a fost Nelson Mandela pentru voi, bă? Dacă nu mai aveţi ce mormăi pe reţeaua de antisocializare, în afară de bună ziua şi noapte bună, abţineţi-vă! Nu mai are voie omul să plece la cele veşnice că trebuie să ne înghesuim la coliva lui. Cum este posibil să-mi dai link cu ultima manea a lui Guţă şi apoi să te dai consternat de dispariţia lui Mandela? Ferice d-ăia care n-au pagină de Facebook...

* Galaţiul s-a gândit ieri dimineaţă cum ar fi bine să iasă iarăşi în presa naţională, iar o butelie năzdrăvană din Micro 19, colţ cu Spitalul Judeţean, şi-a ieşit din pepeni. Vai de capul celor care trebui-va să se încălzească pe timp de iarnă doar cu ochiul aragazului! Unii îi zic urbanism.

* Băsescu şi Ponta se războiesc ca două ţaţe, d-aia creşte şi euro în dialogul absurd cu leul. Mai nou, Traian spune despre Victoraş că este profund corupt. Bine, domnule marinar, dar când ai semnat pactul de neagresiune (exact, ăla de coabitare, fi-i-ar polisemantica să-i fie!) cu premierul României, nu ştiai că e putred de vicios? Or corb la corb nu-şi scoate lentila de contact?

* Gigi Becali va putea să muncească în agricultură, ca necalificat. Şi ca pârnăiaş, fireşte. Adicătelea, va ispăşi restul de pedeapsă într-un regim deschis. E vorba de o bruscă întoarcere la matcă.

* Limba română a devenit limbă oficială în Republica Moldova. Unii spun că şi în România ar fi limbă oficială, deşi, la cât de pervertită este, n-aş băga mâna în foc.

Citit 669 ori Ultima modificare Vineri, 06 Decembrie 2013 16:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.