Pâine vs. Puls. Ce alegem?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După judeţul Timişoara, a apărut şi localitatea Sălaj. Săracii la cultură din Guvernul Ponta mai au un pic şi botează şi chestia aia albastră, aia din sud-estul conturului care aduce cu peştele de acvariu. Adică va apărea şi Marea Mă-sii...

* Fostul premier al României Adrian Năstase a participat alături de fiul său cel mare la dezvelirea bustului marelui diplomat Nicolae Titulescu. Câtă curiozitate pe Bombo! L-aş întreba, după eveniment, dacă Micul Titulescu aduce măcar prin părţile esenţiale cu originalul.

* Cercetătorii de la Microsoft lucrează la crearea unui sutien inteligent, care te anunţă dacă mănânci fără să-ţi fie foame. Fac şi eu ca badea din banc: de înfulecat nu ştiu dacă oi mai zăbovi prin faţa mesei, dar un sutien d-ăsta e musai să-mi iau.

* O doamnă care merită respectul tuturor bărbaţilor, Elena Frandeş, preşedinte al Sindicatului Lucrătorilor din Transport, este de părere că şoferii profesionişti rămân fără pâine odată cu suspendarea permisului de conducere pentru o abatere minoră. Distinsa sindicalistă solicită permise de conducere diferite pentru profesionişti şi amatori. I-auzi cingătoarea, că nu pot negocia cu brâul! Ridic două degete şi-mi dau cu părerea:

1. Traficul rutier nu-i precum cizmăria. Dacă un pantofar de duminică îţi face sandale cu gaură în talpă, în cel mai rău caz te poţi uda la bătături. În schimb, un şoferache profesionist poate să greşească o simplă depăşire pe linie continuă, mă ia în bot şi-mi trebuie trei luni de spitalizare, dacă nu chiar şi dascăl.

2. De obicei, profesioniştii volanului sunt băieţii din cabina TIR-ului, indivizi care merg prin localităţi cu 100 de kilometri la oră. Pentru că au staţie de emisie-recepţie ca să ştie când „îi filmează Pro TV-ul”. Taximetriştii, de asemenea, au reguli numai de ei ştiute. Se bagă oriunde, semnalizează doar când ajung acasă şi, în special, au o atitudine de atotştiutori, de ca şi cum ei ar fi inventat şasiul şi bujia.

3. Ce-i mai grav, doamnă sindicalist, să-ţi pierzi pâinea sau să nu-ţi mai poţi identifica pulsul? Ha?

Citit 690 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Decembrie 2013 14:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.