Sunt cetăţean şi vreau polei!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mă simt discriminat. Angajaţii Institutului de Meteorologie nu anunţă încă zăpezi pentru această zonă a ţării. Dar, ce, suntem mai fraieri, INMH-ul n-a auzit de drepturile omului? Sunt cetăţean european şi vreau polei!

* Sper că v-aţi dat seama că n-am înnebunit. Mă bucur că municipalitatea a semnat un contract ferm cu Doamne-Doamne pentru ca neaua să cadă ceva mai târziu în Galaţi. Poate prin iunie-august, pe undeva...

* Nu de alta, dar sunt convins că prima zăpadă nu va mai prinde pe nimeni nepregătit. În Statele Unite ale Americii.

* Am fost duminică la meci, la Oţelul - Steaua. Şi am auzit la staţia de amplificare că un jucător legendar al echipei gălăţene, Paraschiv, şi-a încheiat oficial relaţiile cu clubul. În semn de respect, conducerea Oţelului a anunţat, cu surle şi dobe, că retrage tricoul cu numărul 10 (p-ăsta l-a purtat ultima dată Paraschiv) până la sfârşitul sezonului. Este o premieră, nu cred să mai fi auzit o asemenea struţo-cămilă. Cum să scoţi din uz un obiect textil pentru o perioadă determinată? Dacă între timp va fi găsit un jucător pe măsura celui retras, e posibil ca sarafanul cu numărul 10 să revină mai repede în fenomen? Nu s-ar putea retrage tricoul până prin noiembrie 2014? Ori trimiţi în vitrină un simbol, ori îl pui să care roaba după vreo cinci-şase luni? Cam grea asta cu marketingul: dacă maşina de spălat de la club n-o să meargă prin vară, mi-e clar că tricoul cu pricina va mai zăbovi ceva vreme pe la spălătorie. Sau poate nu se va găsi destul detergent.

* Zice-se că jumătate dintre americani devorează producţiile pornografice. E lesne de înţeles la care jumătate se referă specialiştii, nu-i aşa?

* Un nene care zbiera pe la Realitatea TV, Silviu Mănăstire, trece la România TV, canal la care nu cred că mai poate deschide dosare de politician. Prin urmare, este de aşteptat ca Silviu să facă portretul-robot al lui Tom din celebra animaţie Tom şi Jerry.

Citit 600 ori Ultima modificare Luni, 09 Decembrie 2013 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.