Păziţi-vă gingiile, vine Ştirbu!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Abia aştept numirea lui Gigel Ştirbu în funcţia de ministru al Culturii. Ne va durea puţin gingia, dar va trece şi asta...

* Ponta zice că n-are niciun dinte împotriva ungerii lui Ştirbu în fotoliul de la Cultură. Şi spune despre Gigel că „domnia sa mi-a arătat ce doreşte să facă la minister”. Uau, ce sintagmă frumoasă este „domnul Gigel”! De fapt, în ţara lui Bulă, totul este pe dos. Viitorul nostru e de 24 de karate: cu Gigel la Cultură şi Viorel prim-ministru, n-avem cum să ratăm progresul.

* V-am spus şi zilele trecute: pe Gigel Ştirbu îl cheamă şi Sorinel. Ce şi-or fi zis părinţii ministeriabilului la botez? „Bă, de ce să sufere copilul la şcoală, că lumea e rea, mai ales ăştia mici. Se poreclesc absolut din orice, îşi fac rău unuia cu o uşurinţă incredibilă. Haide să-i dăm şi un nume serios lui Gigi al nostru. Aşadar, pe lângă Gigel, să-i spunem şi Sorinel, că e nume de ministru. Ce bine, să ne trăiască!” Aceasta este povestea aproximativă de la botez a lui Ştirbu. Vă daţi seama câţi români iubesc apelativul de Sorinel? Să trăiascăăă!

* Lucian Bolcaş refuză propunerea PSD-ului pentru fotoliul vacant din Curtea Constituţională a României. Dar n-a făcut-o din start, ci abia după ce şi-a dat seama că opinia publică nu-l vrea pe avocatul lui Bombonel în CCR. Cu alte cuvinte, Lucică a încercat „semiilegalitatea” precum Ceauşescu. Nea Nicu, aşa cum bine se ştie, se ascundea, dar nu-l căuta nimeni.

* Nici bine nu constatam ieri că ne-au luat-o bulgarii înainte, că ai noştri au ieşit şi ei în stradă. Cu „Jos, Ponta”, cu d-astea. Ce să zic, Victor Viorel nu suferă prea mult că se iscă mişcări de stradă, dar îi cam stă puţin coliva-n gât. Coliva de la Johannesburg.

* Apropo de Ponta. Îi ţine isonul lui Antonescu, cearta dintre cei doi fiind evidentă. Acuzat fiind că partidul său nu-i oferă nimic poporului, premierul a completat: „Poate o da Dumnezeu şi de la PNL ceva bun pentru oameni.” În primul rând, n-ar fi trebuit să ducă numele lui Dumnezeu în sala de plen. Apoi, nu mai contează nimic.

Citit 736 ori Ultima modificare Luni, 16 Decembrie 2013 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.