Crin şi Victor nu-şi mai văd turul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Este oficial: Ponta şi Antonescu nu vor mai face baie de mulţime împreună. Brusc le este ruşine să-şi vadă unul celuilalt turul. Turul al doilea, ar visa Crin, turul României, îşi spune în gând copilotul Victor Viorel. Băieţi, Bahmu şi Prigoană râd şi cu turul de voi!

* Presa naţională scrie despre un anumit şantaj emoţional la Pungeşti de Vaslui. Elevii de şcoală primară se plâng că jandarmii i-au ameninţat că, dacă vor mai participa la protestele orchestrate de adulţi, Moş Crăciun nu-i va mai vizita. Dacă informaţia este adevărată, avem de-a face cu nişte traficanţi de emoţii echipaţi în uniforma statului. Să le fie ruşine nemernicilor care, în absenţa altor argumente, apelează la o variantă meschină fără precedent. De unde ştii tu, jandarmule, ce înseamnă Moş Crăciun pentru ăla mic? Când adresez această întrebare în plan vertical, nu mă gândesc la toţi angajaţii acestei arme - mulţi dintre ei merită să li se intoneze imnul de stat în fiecare zi pentru că-şi fac datoria şi mai mult decât atât. Mă refer strict la indivizii făcuţi jandarmi la apelul bocancilor, căci în obielele încălţărilor ostăşeşti le este şi habitaclul sufletului. Jandarmule fără ţiglă pe casă, vlăstarul ăla agresat emoţional ţi-ar putea da de furcă peste ani, mă! Singur îţi complici existenţa!

* Să nu vă întrebaţi de ce nu se termină scandalul de la Pungeşti, nici măcar Ponta nu poate să oprească sondele americanilor. Chevron vrea să mănânce şi gura lui ceva, de fapt, numai gura lui, nu şi a noastră. Prin urmare, Dumnezeu cu mila. Şi cu inch-ul.

* În 2013, românii au căutat pe Google tot felul de prostii: reţete de slăbit, ce sunt fainoşagul, Halloween-ul, MCV-ul, aflatoxina, Schengen, dar şi cum să medităm, coasem, pozăm, zugrăvim sau cum să sudăm. Măcar suntem practici - nici măcar un compatriot n-a întrebat pe celebrul motor de căutare „cum să lenevim”. Mândru de ai mei!

* Tabloidele ne anunţă că Simona Sensual, o nimeni cu acte, s-a lăsat de imaginea de divă XXX şi s-a apucat de pictat icoane. Astfel, vom auzi şi de Sf. Leo de la Strehaia.

Citit 644 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Decembrie 2013 14:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.