Puneţi, bă, TVA şi pe scuipat!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Guvernul vrea să eradicheze fenomenul cunoscut în popor sub forma închinăciunii de „ia-mă, nene!”. Dacă proiectul de lege va trece, vei fi luat pe sus de maşina de Poliţie, în caz că vei sta cu mâna întinsă la vreun şofer mărinimos. Dar poate că-ţi va curga sânge din nas pe marginea DN-ului, de unde vor şti oamenii legii că stai „la ocazie”? Mă întreb, totodată, dacă prostituatele vor fi amendate şi pentru turism de conjunctură...

* Acelaşi Executiv, priceput din cale-afară, este pe cale de a pierde peste 500 de sticle de vin d-ăla bun. Sticloanţele fost-au depozitate în Manhattan, adică peste Atlantic, în beciuri de cinci stele, numai că pe acolo a trecut recent uraganul Sandy şi a inundat mai toate pivniţele companiei în baza căreia se lăsase Guvernul României. Şi este vorba despre vinuri vechi de prin anii ’50, adică de aur curat, consumatorii profesionişti ştiu la ce mă refer. Lichidul pus la păstrare în America nu mai poate fi recuperat decât contra-cost, anunţă păgubitul de la WineCare, or alde Ponta numai bani de molan n-au acum. Deşi, după modelul taxei pe stâlp, s-ar putea patenta şi alte biruri, cum ar fi impozitul pe umăr, acciza pe genunchi sau TVA-ul pe scuipat.

* Lucian Bolcaş n-a mai avut loc în Curtea Constituţională a României, însă fotoliul din CCR n-a fost desfiinţat. În locul Iuliei Motoc, a fost numit ca judecător distinsul Toni Greblă, nume predestinat echităţii. Ar mai fi nevoie şi de unul Furcă în Curte. Nu de alta, dar şi-aşa ne apropiem, ca realitate socio-economică, de 1907.

* Ponta şi Antonescu se tot ceartă, mai au un pic şi se iau de păr, dar nu se despart. Vorba aia, au un copil împreună, USL-ul, şi se tem de partaj. Mai ales când stai în ditai apartamentul prezidenţial (aşa vine vorba, ştiu că doare prin anumite cabinete)... Fetelor, propun să luaţi taurul de coarne şi fiecare să-şi vadă de treabă! PNL-ul ar urma să revină în Opoziţie, în vreme ce social-democraţii, graţie ştirbului de Dan Diaconescu (şi mai ales creaţiei sale, PP-DD), vor rămâne la ciolan. Spuneţi nu violenţei domestice!

Citit 763 ori Ultima modificare Marți, 17 Decembrie 2013 15:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.