Caşcaval de pe Lună

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, încearcă să se disculpe în cazul spitalelor rămase fără medicamente: „De unde să iau bani, de pe Lună?” Oho, domnule ministru, fiţi sigur că dacă s-ar fi putut aduce caşcaval de pe satelitul natural al Pământului, aţi fi avut abonament pe toate liniile care duc spre Lună!

* Cazul Zambaccian îi provoacă din nou frisoane fostului premier Adrian Năstase. Şi nu neapărat riscul de a se întoarce la zdup îl sperie pe Bombo, ci faptul că ar putea fi închis alături de nevastă în aceeaşi celulă. Dacă aţi deschis mai târziu jurnalul de ştiri, să ştiţi că şi doamna Dana ar putea primi pijamale vărgate. Cinstit, acum chiar îl compătimesc pe Adelu...

* Cristina Ţopescu demisionează din PSD şi va reveni pe sticlă, la Antena 3. Este ca şi cum s-ar naşte a doua oară, deşi nu văd niciun avantaj să te lipseşti de colegialitatea lui Valeriu Zgonea. De ce? Simplu. Pentru că se presupune să fii, în prealabil, coleg cu distinsul fost tinichigiu. Sau ce-o mai fi fost.

* Avocatul Poporului şi-a dat demisia din funcţie. Incult din fire, nu ştiam cine moare de grija mea şi, după ce mi-a venit breaking news-ul, l-am căutat pe Google. Mai e nevoie să vă spun că am fost dezamăgit? N-avea faţă care să inspire încredere. Aşadar, mai bine mă apăr singur, bre!

* Revin cu Nicolăescu de la Sănătate. S-a răţoit ieri la o jurnalistă de la Realitatea TV, cerându-i la un moment dat să dea şi ea o ştire frumoasă pe post. Cineva să-l anunţe pe ministrul Eugen că Realitatea TV a dat o informaţie legată de top-modelul Heidi Klum. Aspectul pozitiv era că nemţoaicei îi plac bărbaţii adevăraţi, nu ăia care se dau răi cu fetele.

* Poate nu ştiaţi, dar designerul de chiloţi Cătălin Botezatu este în doliu. I-a murit dihorul, şi nu oricum, ci de inimă rea. Nu-i nicio figură de stil, nu insistaţi, dihorul însuşi i s-a dus puţin până pe lumea cealaltă. Bote, ca fashion-ist, trebuia să aibă un animal de companie, aşa că şi-a luat o mâţă. El, săracul, va rămâne mereu cu gândul la dihor.

Citit 844 ori Ultima modificare Joi, 19 Decembrie 2013 16:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.