I-auzi beteala, parlamentarule!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Am văzut imagini cu deputatul de Buzău prins în flagrant. Omul, pe numele său de candidat Coman Gheorghe, a căzut în capcană, procurorii DNA fiind de faţă când aşa-zisul demnitar lua mită, nu cine ştie ce, dar este şi mai grav că aleşii neamului prost închid ochii şi pentru două bonuri de masă. Individul, care a dat bir cu fugiţii în momentul în care creieraşului i s-a aprins filamentul, a fost agăţat şi fizic prin judeţul Prahova. Ghiduşul are tupeul să declare că este nevinovat şi că ai săi colegi nu-şi vor da avizul pentru arestarea sa. Să-i fie ruşine? E prea puţin zis, mai ales că nici natura n-a fost de gaşcă atunci când l-a plăsmuit. Are figură de om cinstit cum semăn eu cu dinozaurii din Jurassic Park.

* Haios este faptul că Valeriu Zgonea, şeful pe linie de gargară-platformă-program al buzoianului, face următoarea afirmaţie: „Este o ruşine faptul că un parlamentar al României este pus într-o asemenea situaţie jenantă şi că un asemenea cetăţean a ajuns în Parlamentul României. Sper că-şi va da demisia.” I-auzi, beteala! Las-o p-aia cu demisia, ăsta merită anchetat pe bune (nu numai el, dar prostănacii căzuţi la mijloc nu trebuie amnistiaţi doar pentru că n-au nimic în tărtăcuţă), iar Camera Deputaţilor trebuie să hotărască iute ce-i de făcut cu Gheorghe. Cu Gheorghe Coman. Or lui Zgonea i se pare ruşinos ca un parlamentar să fie prins cu pantalonii în vine? Staţi aşa, domnule Dragnea, nu mă refeream la dumneavoastră!

* Stelian Tănase este noul preşedinte al Televiziunii Române. L-a propus PNL-ul, dar l-au votat şi social-democraţii, mai ales că Stelu se îngrijise să-l pupe puţin pe blog pe Victor Ponta.

* Ponta anunţă că este linişte mare în România: „Până şi preşedintele este liniştit acum.” Ce-or fi tras ăştia?

* Celebrul canal de televiziune Eurosport şi-ar dori să transmită şi meciuri din Liga I de fotbal. Adică din România, pentru neiniţiaţi. Nu cred că este cazul să mai spun că partidele fotbalistice de la noi se vor încadra doar în rubrica de gaguri video intitulată Watt’s.

Citit 650 ori Ultima modificare Vineri, 20 Decembrie 2013 15:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.