Loto 6 din 39. A, B sau C

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Chiar aşa, vorba unui amic, ăştia de la Loteria Română ar trebui să organizeze şi o extragere separată de localitatea Galaţi. Nu de alta, dar miroase a polarizare, norocul şi-a făcut culcuş în oraşul nostru. Or extragerea din Galaţi are nevoie de un alt brand: loto 6 din 39. A, B sau C, deşi nici cu Micro 38 nu mi-e ruşine...

* Parlamentarii gălăţeni s-ar putea bate cu pumnul în cutia toracică, în timpul mandatului lor a crescut brusc nivelul de trai la Mila 80 a Dunării. Rău-intenţionat să fii şi tot observi că media veniturilor s-a dus cu putere în sus. Ciucă, Nica, Toader, vă mulţumim, mă!

* N-au pic de suflet cei care au pus în aplicare noile prevederi ale codului penal - cum să scoţi, nene, peste o sută de inşi din pârnaie pe frigul ăsta?

* Ponta îi cere lui Bunea Stancu să-i ceară scuze jurnalistei luate metaforic la picioare. Şi eventual să se şteargă pe mergători înainte de a-i controla mahmudelele...

* Americanii s-au prostit de tot. Ca să afle cât de lungă va fi iarna, deranjează la începutul lunii februarie o cârtiţă fricoasă - dacă-şi vede umbra, înseamnă că sezonul rece se va întinde cu încă şase săptămâni. Dacă nu, apar ghioceii. La noi cum am putea verifica prognoza? Varanii au umbră?

* Andrei Năstase şi-a lăsat barbă ca taică-su, fostul premier închis pentru încă patru ani de zile. Băiatul cel mare al lui Bombo şi-o poate păstra, nu-i niciun bai, dar Adelu are de pierdut dacă-şi continuă inedita formă de protest. Barba înţeapă.

* Conform unui studiu făcut de americani, omul modern a moştenit gene neanderthaliene. Exemple sunt pe toate drumurile. Uitaţi-vă, de pildă, la deputatul a cărui meserie este auto!

* Liga Profesionistă de Fotbal ia o decizie radicală pentru miuţa românească - propune amânarea returului Ligii I. Cum adică pentru ce? Pentru a mai afla lumea că există un campionat de fotbal şi pe la noi. Marketing i se mai zice.

Citit 822 ori Ultima modificare Luni, 03 Februarie 2014 16:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.