Nu fi chitră, fii providenţial!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dă, Doamne, să nu mai ningă iarna asta deloc, că văzui facturile pentru deszăpezire şi-mi făcui cruce! Şi vorbim despre nici două săptămâni de omăt... Dă, Doamne, zăpadă care se topeşte şi la minus 10 grade Celsius! Dă, Doamne, ceva, mai fă o minune, nu fi chitră! Că-s sătul de fainoşag.

* Apropo de divinitate. Am auzit că preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi a ieşit cu o imagine de 24 de karate din campania deszăpezirii, anumiţi şefi de instituţii considerându-l chiar providenţial. Eh, o fi închiriat omul nişte sărăriţe din Grădina Raiului, mare brânză...

* Subiectul Dumnezeu este frecventat şi de învăţătoarea aproape sinucigaşă (unii îi zic şi acum grevistă). E femeia care mai întâi a protestat fără nutreţ, şi-a lăsat pungile să crească la ochi pentru a impresiona audienţa, apoi a devenit senatoare. Însăşi madam impostoarea susţine acum că Doamne-Doamne a introdus-o în Parlament. Mai greşeşte şi providenţa, bre.

* A mai plecat unul din PDL, iar acela e Theodor Paleologu. Nu mai este nicio surpriză că şi fiul mult mai celebrului său tată s-a înscris în acronimul PMP, abreviere mai stupidă decât ARD sub cupola căreia au candidat unii anul trecut. Oare cât de proşti sunt alţii să creadă că dacă pleci dintr-o formaţiune politică şi-ţi ridici alt acoperiş, pe altă stradă şi sub un alt nume, te-ai transformat într-o basma curată? În 2014 îmi doresc mult metoclopramid, asta-i principala mea dorinţă electorală.

* Un om de afaceri din Craiova reclamă faptul că a fost muşcat de un funcţionar public, în timpul predării unui imobil executat silit. Asta-i ştirea, conform manualelor de jurnalism, deşi avem de a face cu muşcarea omului de către om. Numai câine să nu fii.

* Primarul Constanţei, cunoscutul brazilian pe nume Mazăre, anunţă că nu va băga utilajele în nămeţi şi că va aştepta căldura să lucreze pentru municipalitatea pe care o păstoreşte. Păi, e cam scumpă deszăpezirea, domnule. Başca, Nicuşor al lui Mazăre trebuie să se trateze în America tot pe lovele.

Citit 1511 ori Ultima modificare Marți, 04 Februarie 2014 16:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.