Zilele Femeii cu doi de i

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Am pierdut ieri timpul pentru a răsfoi scrisoarea fostului preşedinte Emil Constantinescu adresată lui Ponta şi Antonescu. Lungă, săţioasă ca o ciorbă de perişoare, plină de zarzavat politic care nu mai înduioşează pe nimeni. Pariez că Victor şi Crin n-au parcurs-o, poate doar consilierii lor. Dacă n-aveţi vreme să vă aruncaţi un ochi pe document (nu seamănă deloc cu răvaşul lui Neacşu din Câmpulung), să ştiţi că personajul învins de Securitate acuză ruperea USL-ului şi alte chestiuni mestecate la toate talk-show-urile de pe telecomandă. Nu ne spune, însă, cum a reuşit să ne ducă în 2000 la acel tur doi în care a trebuit să-i dăm în mod gratuit un vot lui Iliescu. Dom’ profesor, s-a sunat de mult de ieşire!

* Calendaristic vorbind, astăzi este Ziua Femeii cu doi de i, chiar dacă, în mod normal, tărăşenia se petrece în aproape fiecare zi din an. Pe 1 şi 8 Martie, de Valentine’s Day şi de Dragobete, se întâmplă şi de Paşti, Crăciun şi Ziua Marinei, poate şi pe 1 Iunie, căci, vorba ceea, te iubesc ca pe copilul meu, şi lista continuă... Şi pe 9 Martie tot ziua ei este. Nu zăboveşti la bere ca să nu se supere doamna.

* Carevasăzică, a trecut proiectul demolării garajelor de la Ancora şi din Micro 19, era nevoie să sară niscaiva praf înainte ca problema să fie rezolvată. O să vă minunaţi, dar să ştiţi că în garajele care vor fi puse la pământ oamenii ţineau chiar şi maşini...

* Ce emoţie, ce mai vuiet! Vine Julio Iglesias la Galaţi, în miez de vară. Nu-i şi acesta un motiv serios de a strânge, o dată pentru totdeauna, maidanezii de pe stradă?

* Calea Lactee se aglomerează, salahorii de la NASA anunţând descoperirea a încă 715 planete. Pe bune, s-o deschide vreun supermarket cu de toate şi prin Univers. Şurubelniţe electrice, perne, tigăi - au la ce să se îmbulzească planetele alea.

* Kelemen Hunor de la UDMR prezintă placid condiţiile pentru ca partiduleţul său să intre la guvernare. Iată-le: noi venim la guvernare doar cu condiţia să ne invitaţi!

Citit 742 ori Ultima modificare Vineri, 28 Februarie 2014 15:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.