Crimee cu premeditare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dacă tot n-a mai venit a doua ninsoare, ca să acopere cu forţa spaţiul de emisie al televiziunilor, ghioceii au trecut nebăgaţi în seamă. Cui îi pasă cel mai ponosit vestitor al primăverii? Avem război sau doar miroase prin părţile esenţiale, destul cât să se alarmeze toată lumea, să-şi dea precupeţele cu părerea pe Facebook şi aşa mai departe? Dragă Crimee, ai născut multe pasiuni, mai ales în sufletele celor care credeau că Marea Neagră e numai o apă curgătoare cu şezlonguri la mal.

* Teroriştii din tubul catodic încearcă din răsputeri să panicheze norodul, anunţând că Putin a reuşit să obţină acordul Parlamentului din Rusia pentru deplasarea de trupe în Crimeea. S-o fi şi chinuit săracul Vladimir, parcă-l şi văd cu jalba-n proţap pe la Duma de Stat: „Haide, bre Medvedev, mă mai ţineţi mult pe la uşi?”

* Nu e doar joc de cuvinte, înţeleg că unii, din dorinţa de a face rating (unde ratingul este tot un fel de petrol contra hrană - îi paşte falimentul), îşi freacă bucuroşi mâinile că pute a kalaşnikoave în peninsula disputată de Ucraina şi Rusia. Adicătelea, este o Crimee cu premeditare.

* Ieri dimineaţă, când mă aşteptam să văd în reluare diverse programe de plictisit naţia, am dat peste Băsescu. Era la Pro TV, în direct, cu o armată de jurnalişti care dau titluri de omorât neuronii pe site-urile trustului. Cum să-l scoţi din bârlog pe marinar la ora aia, nene, şi mai ales de ce s-a culcat preşedintele atât de devreme sâmbătă seară? Nu l-o mai iubi nimeni, nici măcar o poşetă de mii de euro...

* Printre altele, Băse a mestecat şi următoarea poveste: s-ar vedea prim-ministru, în tandem cu Emil Boc la Palatul Cotroceni. Curios, ştiam că tatăl fetelor lu’ tata nu mai umblă cu jumătăţi de măsură.

* Paula Seling şi Ovi vor reprezenta România la Eurovision 2014. Publicul votase altceva, dar contează ce opţiuni are juriul, nu prostimea. De fapt, sâmbătă seară, la aceeaşi oră, populaţia se holba la Steaua - Dinamo, aşa că putea să cânte şi Adrian Copilul Minune, nu-i păsa nimănui. Eurovisionul ar fi interesant doar dacă îşi va derula episodul din acest an fix în Crimeea.

Citit 845 ori Ultima modificare Duminică, 02 Martie 2014 13:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.