Dacă ne vizita un savant...

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Regret că ieri mi-a scăpat excluderea lui Dan Nica din Guvernul Ponta 3, nu băgasem de seamă, m-o fi amorţit Bachus din politică. Chiar aşa, pe umărul cui o să plângem că fostul şef al Comunicaţiilor a fost lăsat acasă? P-al lui Pâslaru, eternul său locotenent? Nu, nici vorbă, omul se pregăteşte de europarlamentare, i s-a pregătit loc eligibil şi numai un eveniment ca cel de acum 37 de ani, din 4 martie, îi mai poate ameninţa integritatea.

* Veste excelentă dintr-o anumită parte, esenţială pentru economie, dac-ar fi să avem economie (bine că măcar există un minister de resort). Fiscul nu-ţi mai poate bloca prăpăditul de cont fără să te anunţe în prealabil. Cât de mult se va bucura boschetarul care doarme pe scara blocului în care locuiesc...

* Cum se aleg babele de martie? Ştie cineva? Contează averea, ca-n cazul moşilor? Oana Lis, detalii, ceva?

* Câtă isterie la venirea ariciului de Messi în România, tărâm ţigănesc, aşa cum a titrat presa de la Buenos Aires. Printre alţii, marele Ilie Năstase a făcut anticameră prin hotelul în care a fost cazată naţionala sud-americană. Voia un autograf de la fotbalistul care a luat patru baloane de aur... Parcă-l şi văd pe Messi, sătul de insistenţele lui Nasty: „Hai, băi pletosule, să-ţi dau şi ţie!” Oare cum s-o zice „pletos” în spaniolă? Ştie Brigitte Sfăt.

* Dacă ne-ar fi vizitat un mare savant, un matematician, un Stephen Hawking, nu l-ar fi băgat în seamă nici măcar taximetriştii de pe Otopeni: „Lasă-mă, săracule, am treabă!”

* Am văzut şi eu o parte din emisiunea lui Gâdea cu Antonescu. Prezidenţiabilul o fi făcut duşuri reci înainte de a păşi în platoul Antenei 3 - a fost neaşteptat de relaxat, cu toate că moderatorul era pregătit să-l încingă ca pe vitele care necesită ştanţă. Iar replica lui Crin în care îi tăvălea gazdei prezentul de răspopit, aia cu „diavolul neîncrederii a pus stăpânire pe dumneavoastră”, face toţi banii. Război în Crimeea? Să vedeţi ce va fi la noi.

Citit 842 ori Ultima modificare Marți, 04 Martie 2014 14:42

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.