Judecătoare de polo pe iarbă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După mitingul de luni seară de la Tg. Mureş, acolo unde câteva mii de secui s-au îmbrâncit cu jandarmii (nu-şi identificau echilibrul, d-aia), au scăzut dramatic cotaţiile fenomenului kurtos-kalacs la bursa din Sf. Gheorghe.

* Reacţie debilă a reputatului antrenor de fotbal Mircea Lucescu vizavi de sentinţele din Dosarul Transferurilor: „Judecătoarele alea habar n-au ce e fotbalul!” Aoleu, şi abia acum spui, bre? Parcă vezi că duduiţele pricep doar polo pe iarbă şi curling...

* Acelaşi subiect, altă opinie, pertinenţă iarăşi din părţi: „Ce câştigă statul din faptul că Gică Popescu stă în închisoare?” Retorica este semnată de Victor Ponta, de profesie matinal. Nu el a povestit zilele trecute că urmăreşte serialul animat „Doctoriţa Pluşica” difuzat la primele ore ale zilei? Stau şi mă întreb ca prostul dacă statul are ceva de câştigat prin finanţarea sistemului de justiţie şi a celui politic. Aruncă banii pe geam, mai bună-i anarhia.

* Ministerul Educaţiei pregăteşte un cod de etică pentru învăţământul preuniversitar, proiect conform căruia profesorii n-au voie să bată elevii nici în unitatea şcolară, dar nici în afara acesteia. Păi, ce, profu’ ăla de sport care a transpirat pe Valea Prahovei şi-a caftit eleva? Dimpotrivă, el chiar a mângâiat-o la un moment dat.

* Conform aceluiaşi cod de etică, dascălii (cei care se simt) nu le pot cere şcolarilor bani. Desigur, vor face ca şi până acum - li se vor adresa direct părinţilor.

* Elena Udrea îşi laudă monstruleţul cu pretenţii de formaţiune politică. I se zice PMP, v-am mai spus, abreviere prezentă pe buzele tuturor băieţilor de cartier atunci când nu le iese socoteala. De fapt, cam aşa este apelată în popor socoteala personală, PMP. Şi afirmă Lenuţa că acest PMP este partidul în blugi, adicătelea ne inoculează că grupul din care face parte tratează cu relaxare problemele ţării. Atât aş vrea să ştiu, dragă Elena - de ce au genunchii rupţi blugii ăia? Aşa se poartă sau nevoile i-au adus în această poziţie?

Citit 869 ori Ultima modificare Marți, 11 Martie 2014 16:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.