Tenia este consumul intern

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gigi Becali e mai plângăcios decât se credea, solicită graţierea în fiecare oră de pripon. Mai nou, se aude că patronul Stelei ar fi torturat şi supus unor tratamente inumane... Probabil pierde zilnic la table în faţa unor deţinuţi cu state vechi şi nu poate suporta eşecul. Presupune şi altceva noţiunea de tortură în cazul celebrului machidon?

* Parlamentarii n-au renunţat la ideea de a închide supermarketurile în weekend, „pentru a încuraja consumul intern”. Contextul economic mi-e familiar, aşa că prin consum intern nu înţeleg decât un dezmăţ al viermelui parazit intitulat tenie. Altfel, n-am auzit de portocalele de Tuluceşti sau de bananele culese la Pechea. Care consum intern, că nici merele nu-s de pe tărâm mioritic?!

* Elena Udrea se dă activă pe toate căile posibile. Mai nou, blonda de la Cotroceni (să nu-mi spuneţi că nu mai dă pe-acolo, că m-am vindecat de naivitate cronică) instigă la miting pe Youtube. Manifestul se numeşte „Ponta te arde cu Pompa”, găselniţă care nu ştiu ce succes va avea printre internauţi. Urmărind clipul pe „mute”, am remarcat că Lenuţa a mai slăbit, că e în standarde (masculului din mine i-a mijit un rânjet vinovat), că bluza neagră cu dantelă pe care o poartă cu această ocazie putea fi mai vaporoasă şi că gesturile comise cu mânuţele nu lasă loc interpretărilor: lungimea chiar contează. Lungimea pompei, evident. Pompei cu majusculă.

* O bistriţeancă de 18 ani a găsit în cada propriului apartament un şarpe exotic. Că s-a speriat au ba, că a sunat la 112 pentru a se lăuda, nu mă interesează... Mă tem ca fosta regie de apă să nu-i factureze şopârla şi, mai important, să nu i-o treacă pe factura de apă caldă.

* Studentul anului în Europa este un român doctorand la Oxford şi premiat de Microsoft. Numele îl trage un pic în jos, i se zice Mircea Cimpoi, dar nu pentru asta trebuie să-l iubim. Atât i-aş cere: Mirceo, să nu intri în politică, mă!

* A fost inventat smartphone-ul care monitorizează glicemia. Păcat că aplicaţia care îţi poate citi inteligenţa încă întârzie...

Citit 765 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Martie 2014 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.