PR-ul lui Satan

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dan Şova anunţă că autostrada Braşov - Comarnic este printre cele mai ieftine din lume. De fapt, drumul de mare viteză dintre localităţile A şi B nu există, iar despre autostrăzi ieftine - ca valoare, nu ca preţ - s-ar putea vorbi zile în şir. Ca la concursurile cu blonde: domnule Şova, când va apărea primul crater în uliţa cu trei benzi pe sens pomenită mai devreme?

*Acciza suplimentară la carburanţi a propulsat România în topul ţărilor din Uniunea Europeană cu cea mai scumpă benzină, deşi salariile au rămas neschimbate. Până şi Austria vinde litrul de motorină cu mai puţine lovele decât Ponta, însă este posibil ca premierul nostru să sufere de anumite fobii. S-o fi temut că, dacă situaţia ar fi stat invers, ar fi dat năvală austriecii la Vama Borş pentru gaz, pufuleţi şi bomboane mentolate.

* Femeia acuzată că a violat un taximetrist tulcean a primit condamnarea finală - patru ani de temniţă cu suspendare. Dragă Luminiţa Perijoc, căci astfel i se zice pârâtei, nu vrei să transformăm suspendarea în executare? Nu m-aş plânge din prima, aidoma bleguţului ăla...

* Un preot din Polonia avertizează că jucăriile Lego sunt opera lui Satan. Mă rog, ştiu că Sarsailă are cel mai bun PR din Univers (chiar el a inventat noţiunea de marketing), dar am dubii în privinţa maimuţoilor de plastic evocaţi de părintele Slawomir Kostrzewa. O fi vrut să se refere la păpuşile gonflabile, nu la Lego.

* Mă enervează la culme şoferul de TIR care i-a luat locul în mod absolut abuziv simpaticului cioban Ghiţă. Miţosul a greşit flagrant pozându-se cu nişte politicieni (compania de telefonie plină de etică - găsiţi mai multe despre subiect în rubrica de ieri - a considerat că Ghiţă s-a pătat iremediabil), iar în schimb a venit un isteric care, în loc să ne arate cum o iubeşte pe nevastă-sa, mai bine ar avea grijă cum face depăşirile alea în curbă. În cele mai multe cazuri, şoferul de TIR e cel mai periculos mamifer de pe şosele.

Citit 906 ori Ultima modificare Joi, 03 Aprilie 2014 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.