Băse nu s-a pierdut cu Firea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Probă de umor involuntar din partea premierului Viorel în cazul Pandele de la Voluntari, declaraţia acestuia fiind găzduită de toate televiziunile de non-ştiri ale republicii: „Băsescu s-a pierdut cu firea.” Firea se scrie cu majusculă. Şi nu s-ar pierde acum cu ea, încă o preferă pe Udrea.

* Liviu Dragnea spune că primarii pot fi analfabeţi deoarece principala lor grijă trebuie să fie stabilirea priorităţilor. Cum poate clasifica situaţiile avantajoase pentru comunitate, dacă el, săracul, n-a citit nici măcar indicatorul de intrare în localitate? Chiar dacă până şi Tarzan ar fi ieşit edil-şef la ultimele alegeri, în eventualitatea în care ar fi candidat din partea USL, nu ne putem lăsa conduşi de o liană.

* Marian Vanghelie, unul dintre primarii PSD cu probleme de limbă română (nu putem insinua că ar fi analfabet, e puţin agramat şi n-a pus deloc mâna pe carte, dar nimic mai mult), a apărut la televizor într-un talk-show de prime-time pentru a-şi etala ultimele sintagme învăţate. „Fetiţele cu colici din PDL atentează la bărbăţia noastră”, a concluzionat amantul Oanei Niculescu-Mizil, fără să definească durerile de burtă sau virilitatea social-democraţilor. La ce alimentaţie frecventează (mai ales în campaniile electorale), de crampe abdominale trebuie să sufere însă orice politician...

* Marian Oprişan, celebrul baron de Vrancea, a fost externat din spital. Ştiţi ce i-au spus doctorii? Foarte posibil ceva de genul - „Boss, gata, au plecat ăia de la DNA, vă putem externa!”

* Adelu Năstase scrie pe blog că-l aşteaptă cu braţele deschise pe Traian Băsescu la pârnaie. La Jilava, mai exact. Bombonel glosează pe portalul său că mai toţi deţinuţii îşi doresc să-l găzduiască în propria celulă, de unde tragem concluzia că tuturor celor aflaţi după gratii le place romul marinăresc.

* Se întreabă lumea cât vor cheltui românii de Paşti. Foarte mult, vă asigur. Şi mă bucur că va ploua de sărbători. Nu de alta, dar nu mai suport să văd falnicii brazi ai patriei bând vin la pet în maiou, în faţa blocului.

Citit 868 ori Ultima modificare Marți, 15 Aprilie 2014 14:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.