Moloz politic

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Prea mult moloz politic în Săptămâna Mare! Face şeful statului o remarcă nelalocul ei, cu accente desprinse din lumea interlopă, vine şi premierul pe drumul bătătorit şi comite aceeaşi gafă. Pe noi, fraierii de rând, ne mai vede cineva? Bă, lăsaţi-o pe Firea, cu ăştia de pe marginea râpei ce faceţi?
* Nici bine nu s-a încins lupta verbală dintre Băsescu şi Ponta că ne pomenim şi cu alte victime. Antonescu a fost făcut „maimuţoi” în direct, la televizor, de acelaşi marinar de la Cotroceni. Maimuţoi? Nu puteam crede că discursul lui Vanghelie poate face prozeliţi...
* Europarlamentarul Adina Vălean îi răspunde prim-ministrului Viorel, după ce numărul 1 din Guvern i-a transmis că şi dumneaei e nevastă de demnitar şi că, pe principiul enunţat de preşedinte, s-ar putea trezi că nu-i mai ajunge soţul acasă. Doamna Vălean afirmă că nu-şi pune această problemă şi, pe bună dreptate, n-ai cum s-o contrazici. Pe Crin, dacă nu-l găseşti prin curte, sigur e în dormitor.
* Gura lumii zice că ziarista Andreea Pora chiar îşi face sânge rău în această privinţă. Nu-şi mai zăreşte bărbatul pe-acasă. Habar n-am dacă posedă aşa ceva, ziceam şi eu.
* Viorel de la Guvern şi-a mutat biroul la Ministerul Apărării, adicătelea în buncăr. Traian de la Cotroceni crede că primul baschetbalist al patriei se teme de baronii locali, motiv pentru care şi-a tras camuflaj. Ca oricare alt pifan, în prima săptămână de Armată, premierul va conduce pe sub paturi şi va face curat în rastelul contractelor cu statul.
* România a înhăţat patru medalii la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete. Am cercetat cu atenţie, însă n-am descoperit numele Biancăi Drăguşanu printre laureate. Deci este o informaţie lipsită de sare şi piper.
* Mădălina Ghenea, vedeta mioritică pe care o cunosc toţi actorii de la Hollywood până în cel mai strâmt detaliu, oferă sfaturi pe Facebook: „Fiecare fată trebuie să aibă o oglindă deasupra patului”. Fetelor, nu vă lăsaţi păcălite! De fapt, Mădălina, dacă ar fi ştiut să citească, v-ar fi recomandat o carte.

Citit 695 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Aprilie 2014 15:18

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

 • postat de jeg
  Sâmbătă, 19 Aprilie 2014 01:01
  5.13.237.***
  Si ce ai vrea sa le transmita oamenilor, de paste, onorabiilii de politicieni ? ca le ofera doua oua rosii pe băț?
  Ca sa uite lumea de foame, scumpiri, taxe majorate, politicienii ar face orice, mai da o zi libera, ca si asa unii sunt liberi si someri.
  Bravo ca ai enumerat ”oriceul lor”
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.