Maşini fără şofer? Nu, mersi!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Discutam ieri despre premierul Viorel. Eh, avem un nou caz. Deputatul Viorel, exact aceeaşi persoană cu prietenul rubricii de faţă, a anunţat că nu va participa la votul pentru cererea de arestare preventivă a parlamentarului Florin Popescu, ăla cu puii fripţi. Veţi spune că omul are un suflet rubensian, că nu doreşte răul nici măcar duşmanilor săi politici. Ţeapă! Fostul Mic Titulescu a învăţat o lecţie importantă - ceea ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face. Să nu uităm că lui Duicu de la Mehedinţi i-a luat apărarea în public...

* Se cerea şi o porţie de Traian, asta-mi aduc aminte din epistola cititorului meu fidel. Vine, băiatuuu’! Păi, avem un afiş electoral plin de blugi, zici că-i uşchit de la turci, e vorba despre imaginea oficială a partidului cu mere pădureţe. Lenuţa Udrea apare în linia întâi, echipată tot în salopetă de cowboy, mult mai slabă decât o ştiam. Slabă din punct de vedere fizic, căci la istorie politică picase de acum zece ani. Întrebată de ce şi-a arătat pletele blonde în prim-planul afişului, pleşcoianca a lovit sub centură: „Partidul nu are încă notorietate de sută la sută, spre deosebire de mine”. Aha, deci tot notorietatea va fi votată, nu părul schimbat... Sărut mâna, doamnă, ce bine aţi pus punctul pe i!

* Compania Google a lansat maşina fără şofer, tigaie care va putea fi văzută în viitor şi pe şoselele patriei noastre. N-o consider cine ştie ce descoperire, ba chiar nu va fi văzută cu ochi buni de şoferii mioritici. Argumentaţie:

1. Nu mai poţi claxona ca nebunul în momentul în care la semafor mai sunt două cifre cu roşu, în countdown. Pe cine să agasezi cu tit-tiiit-ul, dacă maşina aceea fi-va deposedată de conducător?

2. Cui îi mai arăţi degetul mijlociu, în caz că nu se dă de pe banda a doua, atunci când tu eşti grăbit şi, implicit, bagi talpa până-n podea? Chiar nu mai simţi nicio satisfacţie.

3. Mai poţi veni acasă la nevastă cu o sudalmă pe buze, cu ceva de genul „Un bou mi-a tăiat calea în intersecţie”? În caz că vom fi dominaţi de maşini cu pilot încorporat în bord, ni se va lua în mod samavolnic dreptul de a fi nervoşi în trafic. Or asta nu ne dorim!

Citit 758 ori Ultima modificare Marți, 29 Aprilie 2014 17:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.