Ia liubliu ti bea, Serghei!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ne întrebăm cu toţii, va fi sau nu va fi? La război mă refer. Băsescu şi Ponta se jură că România nu va fi implicată în nicio conflagraţie, dar nu înainte de a-şi da palme reciproc, pe motiv că n-au şapcă. Mai degrabă am încredere în Tom şi Jerry, mi se par nişte entităţi ceva mai serioase, suflete care şi atunci când se iau la bătaie se ghidează după anumite reguli. Ultima dată când preşedintele a spus că este exclus ca ţara să aibă de suferit se întâmpla prin 2009. Se referea la criza economică. Nu i-a ieşit deloc pronosticul dat cu titlu de lege... Îmi doresc ca acum să-i iasă pariul, măcar aşa să-şi confirme statutul de preşedinte-jucător. Altfel, ia liubliu ti bea (parc-aşa se scrie în limba lui Putin), Serghei!

* Ponta a afirmat la televizor că este o nebunie să aduci nişte rezervişti şi să le dai câte un Kalaşnikov în mână. Chiar aşa, de la pet-ul de bere la Kalaşnikov e o distanţă prea mare, omul de rând n-ar şti să-i scoată dopul celui de-al doilea brand. Dar te umpli de ridicol să spui că publicarea în Monitorul Oficial a certificatului medical necesar încorporării n-are nicio legătură cu isteria din Ucraina. Viorele, am şi sloganul perfect pentru readucerea bipezilor apţi sub coviltirul armatei - „Să moară duşmanii mei!”. Ce zici, e frumos, fă?

* Vocea Rusiei, radioul care aruncă singurele hituri din ţara lui Vladimir, şi-a dat cu părerea despre capacitatea de luptă a României. Zice-se că n-am rezista mai mult de 30 de minute în eventualitatea unui război. Normal, băgăm juma’ de oră de piau-piau-bum, apoi intră publicitatea.

* Îl mai ţineţi minte pe Reluţu? Haideţi, nene, până mai ieri ne zâmbea dintre urechile area roşii... Relu Fenechiu, băgat puţin la zdup, s-a apucat să scrie. Omul spune că este nevinovat şi că se va lupta pentru a demonstra că lucrurile nu trebuie să rămână aşa. Cum se face că toţi băieţii deştepţi ajunşi după gratii îşi descoperă brusc potenţialul de narator? În embrionul fiecărui baron zace peniţa unui autor de aforisme şi alte texte nemuritoare. Pe Fenechiu, din păcate, nu-l ajută prenumele. Cum să faci critică literară pe marginea operei semnate de un Relu? Relu rimează doar cu antigelu’.

Citit 1325 ori Ultima modificare Luni, 05 Mai 2014 16:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.