Bombonica şi Lenuţa

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Soţia domnului Dragnea (e acel individ ţanţoş care s-a plimbat cu barca pe uliţă, alături de domnul premier Viorel) scapă de dosarul de evaziune fiscală. Mai important mi se pare numele doamnei Dragnea, Bombonica... Regret că mi-a scăpat până acum, ba chiar am crezut că-i vorba despre amanta lui Livişor, atunci când mi-a fost vânturat numele Bombonicăi. Aşadar, dragă Cătălina, îmi cert iertare!

* Preşedintele României se implică în campania electorală pentru europarlamentare. S-a pozat alături de Lenuţa Udrea pe plajă, la Marea Neagră. Era de aşteptat, doar nu credeaţi că s-a făcut bine după două tentative de chiuretaj prezidenţial. Pe de altă parte, n-am competenţe de designer, dar pot spune cu mâna pe inimă că băieţii cu leafă de consilier de Cotroceni sunt remuneraţi degeaba. Echipat în şalvari albi şi cu acel tricou de la second-hand pe dumnealui, întâiul marinar al patriei părea a fi cu totul altceva, nu şi căpetenie de stat european. Comunitar. Nicidecum. Părea cules din echipajul care curăţă nisipul de alge, aşadar îi face campanie negativă partidului cu măr. Vai, ce-mi plac jocurile mele de cuvinte - omul fără păr susţine partidul cu măr, ha, ha, ha!

* Două cuvinte şi despre Lenuţa din imaginea deja parcursă cu ochiul şi slova. A slăbit enorm de mult şi, vorba unui amic, îi trebuie nişte ore de fitness, ca să poată întoarce iarăşi gâturile masculilor. Impresionantă ca parc de distracţii, nu ca politician, Udrea n-are voie să ne dezamăgească...

* Echipa de fotbal a oraşului - la Oţelul mă refer - e cu un picior în groapă la doar trei ani de când a câştigat campionatul. E pe jumătate în pământ, iar cealaltă jumătate e dată cu var. Se tot vorbeşte despre investitorul cu chip cioplit, despre primarul care şi-a asociat numele şi imaginea cu noul concern din spatele clubului, dar văd că opinia publică a uitat că brandul care în 2011 apărea în Liga Campionilor a fost cedat, scriptic vorbind, de combinatul siderurgic al Galaţiului. Chiar aşa, domnul Ionel n-are nimic de zis, n-a stipulat nimic în contractul noului acţionar majoritar, s-a spălat pe cap atât de uşor? Mâine seară se repetă finala Oţelul - Timişoara, de data asta pentru retrogradare. Facturile sunt kilometrice. Cine va plăti?

Citit 1046 ori Ultima modificare Marți, 06 Mai 2014 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.