S-au sleit hamburgerii, Joe!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Joe Biden, bunicuţul bonom venit de la Washington într-o acţiune de marketing la Bucureşti, ne-a spus verzi şi uscate, a folosit-o şi p-aia cu „nimeni nu e mai presus de lege”, de s-or fi prăpădit de râs alde Dragnea... Vicele american ne-a asigurat, totodată, că vom fi apăraţi, că nu ni se va întâmpla nimic sub umbrela NATO şi aşa mai departe. Mai rămânea să ne şi atace careva, abia atunci era cazul să fi ajuns cu discuţia în acest punct. În rest, mişto rochia de seară a doamnei de la braţul lui Biden.

* Apropo, că nu-i subiect de epuizat atât de uşor: mister Joe, de ce nu ne ridicaţi vizele, bre? Dacă tot suntem parteneri cu drepturi egale (iertaţi-mi delirul!), de ce să nu avem voie să pupăm Statuia Libertăţii doar cu paşaportul în mână? Vremea curcubeului evocat de George W. Bush a cam apus, iar hamburgerii s-au sleit. Ne împrietenim şi noi mai cu talent?

* Ieşirea americanului cu nevasta în Centrul Vechi al Bucureştiului, eveniment consumat marţi seară, este o premieră de povestit nepoţilor. Lady Biden a ciugulit, printre altele, îngheţată, de ca şi cum peste ocean s-ar fi stricat toate frigiderele. Noi, bipezii de rând, ce trebuie să înţelegem după acest moment de publicitate nord-atlantică? Creieraşul îmi şopteşte că, pe timpul promenadei din buricul Capitalei, până şi chelneriţele erau de la SPP. Başca boschetarii...

* Oamenii legii au făcut ieri percheziţii la domiciliul miliardarului fără chip Dan Grigore Adamescu, om de afaceri care controlează indirect Astra Asigurări şi clubul de fotbal Oţelul Galaţi. Se zice că Adamescu este suspectat de săvârşirea unor acte de corupţie. Doamne fereşte, cum să bănuieşti Cozonacul Divinităţii de asemenea fapte? Cu siguranţă, la mijloc e o neînţelegere.

* Şeful companiei Levi Strauss le cere oamenilor să nu-şi mai spele blugii, motivându-şi astfel sfatul: „Blugii nespălaţi vor rezista mai mult decât ai celor care îi spală.” Nici bine nu s-a pronunţat ăla de la Levi’s, că homeleşii din cartier i-au şi luat de bun îndemnul.

Citit 1352 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Mai 2014 16:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.