Miliardarul chiar are chip

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dan Adamescu, miliardarul fără chip al României, şi-a arătat ieri faţa la sediul DNA. Este o minune, am putea spune, aşteptăm ca acest chip să şi lăcrimeze... Parc-aşa se manifestă miracolele la români - de undeva încep să curgă emoţiile în şuvoaie.

* Cu ocazia luării la puricat a omului de afaceri care deţine şi clubul de fotbal Oţelul, am aflat că bărbatul decedat la metrou, zilele trecute, era chiar avocatul lui Adamescu. Ce coincidenţă şi, totodată, ce situaţie financiară precară trebuie să fi avut apărătorul miliardarului! Vă daţi seama că nu-şi permitea mai mult decât un abonament pe toate liniile la trenul care circulă sub pământ. Sau poate că decedatul deţinea măcar un 4X4, dar i s-a sugerat să meargă în subteran. Eventual să se mişte în faţa metroului, să-i fie călăuză... Păi, ieri ar fi trebuit să apară ca martor la DNA, în dosarul în care cel fără de chip este urmărit pentru dare de mită.

* Conform presei naţionale, intrarea în insolvenţă a clubului Oţelul a fost ilegală, de vreme ce societatea comercială cu state vechi în Liga I de fotbal ieşise pe un profit de 6 milioane de euro şi ceva. Aoleu, dar locotenentul lui Adamescu, ilustrul necunoscut Ciofoaia, tocmai se lăuda că grupul de firme deţinut de businessman preluase echipa de „soccer” de la Dunăre cu datorii de trei milioane de euro. Aveau, n-aveau treabă cu fotbalul, ce şi-au zis băieţii - hai, frate, să plătim datoriile unei entităţi din fenomenul cu ofsaid, cartonaşe galbene, 4-4-2 şi şuturi în bară, că nu se mai poate aşa! Concluzie? Ăştia de la DNA nu se pricep deloc la fotbal, ca orice bun român.

* Un angajat RATB (e vorba de regia de transport în comun din Bucureşti) a fost arestat deoarece vindea droguri chiar la chioşcul de bilete. Cunosc şi modul de abordare al clienţilor: „Nu vă supăraţi, vreau şi eu un abonament pe toate liniuţele.”

* Călin Popescu Tăriceanu a revenit ieri în PNL, partid pe care-l părăsise pentru a inventa o nouă aripă. Pe lângă fostul prim-ministru, Bahmu şi Prigoană par oameni cumsecade.

Citit 1376 ori Ultima modificare Joi, 22 Mai 2014 16:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.